Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

B jeugd PSV - HCB`92
 

 

HCB92 B jeugd verliest van sterker PSV

Op zaterdagavond 14 november moest HCB'92 naar PSV. De eerste helft begon PSV met scoren. Door veel balverlies kon PSV makkelijk een break-out lopen en scoorde zo dus ook een paar keer, ondanks dat Veerle goed heeft staan keepen in de eerste helft. Door de 1 op 1 verdediging van PSV moesten wij blijven lopen, zodat wij vrij kwamen. In de eerste keer kwam HCB'92 er ook niet door. De ruststand was 11-0. In de tweede helft ging Iris keepen, die het zeker ook niet slecht deed.

Dit keer wist Manon F als eerste te scoren, maar PSV scoorde er meteen weer een paar terug. Het was toen weer Manon F die er doorheen wist te komen. PSV wist daarna weer te scoren, maar we hadden nu door hoe we erdoor konden. Manon F was toen weer degene die wist te scoren en PSV meteen daarna weer. Toen was het weer een Manon die scoorde, maar dit keer Manon V. Ook PSV wist het net een paar keer weer te vinden. Daarna wist Veerle nog te scoren. Aan het einde scoorde PSV nog een paar keer en de eindstand werd 29-5 voor PSV.

Bron : HCB `92
Auteur: Manon Foolen.
Meer nieuws HCB`92 >>>>


14-11-2015
 
 
B jeugd PSV - HCB`92
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)