Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

B jeugd  Aristos - HCB`92
 

 

Aristos sterker dan HCB`92 B jeugd  

Zaterdag 19 maart , laat in de middag, ging de B-jeugd op bezoek bij Aristos in best. HCB´92 kwam goed uit de startblokken. Bruni vd Biggelaar maakte de eerste treffer van de wedstrijd met een mooi schot vanaf de negen meter. Al snel maakte Aristos de gelijkmaker. Gitte Vanhout antwoordde hierop met een fraai doelpunt vanuit de hoek.

Aristos probeerde twee breaks te lopen die goed werden gestopt door Veerle van Abeelen. De gastvrouwen hadden inmiddels de zwakke plek gevonden in de Boxtelse verdediging en scoorden hierdoor enkele malen. Ruststand 5-2 in het voordeel van Aristos. Vrij snel in het begin van de tweede helft scoorde invalspeelster Anouk Foolen vanuit de hoek. HCB´92 was echter in deze fase van de wedstrijd slordig in afspelen van de bal, en door het vele balverlies kon Aristos weer een aantal keer scoren. HCB´92 kon resterende tijd van de wedstrijd geen vuist maken in de verdediging, er werd niet goed samengewerkt. Daarentegen was Aristos sterk in de aanval en gelukkig in de afronding waardoor er op het scorebord een groot puntenverschil stond. Gitte wist de pijn nog iets te verzachten, zij passeerde nog twee keer de keepster van Aristos. Eindstand 18-5.
  

Bron : HCB `92
Auteur: Auteur : Liza van Rooij
Meer nieuws HCB`92 >>>>


19-03-2016
 
 
B jeugd  Aristos - HCB`92
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)