Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

D jeugd HCB`92 - Acritas
 

 

D jeugd HCB`92 verliest in eigen huis van Acritas

Zaterdagmorgen 23 januari om 9.10 uur begon onze Djeugd aan de wedstrijd tegen Acritas in Sporthal de Braken. In eerste gedeelte van competitie 2015-2016 ging de uitwedstrijd verloren met 12-6. Deze keer was het hele team compleet, en allen gemotiveerd om het deze keer beter te doen. De HCB’92 coaches hadden het druk, heel veel wissels op de bank, waardoor ze hun handen vol hadden om ieder kind speeltijd te geven, en daarnaast ook het aansturen van steeds, bijna iedere aanval -en verdediging, een ander team in het veld.

Anouk Hermans ging de eerste helft de goal in bij HCB’92. En deed uitstekend haar werk.
Er werd alleen onvoldoende uitgestapt, waardoor een jongen van Acritas vanuit opbouw- positie veel kon scoren. Maar HCB’92 vond ook gaatjes om te scoren. Ruststand 6-6.
In de pauze kreeg eerst iedereen van Karin en Anita complimenten voor het goede spel en daarna de aanwijzingen voor de tweede helft. Veerle ging het doel verdedigen.
Waud had de eerste helft al een paar keer geprobeerd om te scoren, maar dit lukte pas de tweede helft. Ook Lotte wist een goal te scoren. De in gestarte spelers stonden vaak vrij, maar werden niet altijd bereikt . Na 2x20 minuten hard werken was de eindstand 13-14.
Ondanks het verlies had iedereen een heel goede wedstrijd gespeeld.

Bron : HCB `92
Auteur: Anita Persoons
Meer nieuws HCB`92 >>>>


23-01-2016
 
 
D jeugd HCB`92 - Acritas
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)