Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

HCB'92 D1  – Manual D1     
 

 

HCB `92 D jeugd  verliest van Limburgs team

Zondag 17 april  werd het tweede gedeelte van de veldcompetitie weer hervat. HCB’92 speelt als haar veldwedstrijden in sporthal de Braken want heeft geen buitenaccommodatie.De eerste tegenstander was Manual uit Venray.

Voor HCB’92 een onbekend team.Na een paar aanvallen was duidelijk dat Manuel een maatje te groot was voor D-tjes van HCB’92. De gasten verdedigden 1 op 1 , wat erg lastig was om te passeren, en in de aanval waren ze ook vindingrijker. Maar ook H.C.B.’92  stond goed te verdedigen. Helaas kon HCB’92 de eerste helft maar 1x het doel bereiken, ruststand 1-6.
Tweede helft kwam de Boxtelse jeugd vaker vrij voor goal , maar konden niet altijd scoren.
Verdedigend stond het erg goed en werd er geknokt voor de bal tot het laatste fluitsignaal.
Verschillende spelers hebben geprobeerd op goal te gooien, maar de doelpunten zijn gemaakt door Lieke van Rooij en Anouk Foolen. Eindstand 3-14.

 

Bron : www.HCB `92.nl
Auteur : Anita V Rooij
Meer nieuws HCB`92 >>>>


17-04-2016
 
 
HCB'92 D1  – Manual D1     
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)