Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

D jeugd Olympia `89 - HCB`92
 

 

HCB `92 D jeugd verliest van koploper Olympia `89

In alle vroegte op zondagochtend 7 maart vertrok het D- jeugdteam zondag naar Oss. Olympia’89 was de tegenstander en koploper in deze competitiepoule.Eerder in het seizoen was de thuiswedstrijd verloren gegaan, Olympia’89 heeft in dit bewuste team alleen maar jongens in de basis staan en het zou dus een moeilijke wedstrijd worden. Voordat HCB’92 het wist, had Olympia’89 al 5 break outs gescoord.
Toen werd de Boxtelse jeugd wakker en kwam Veerle van Abeelen op stoom, en ging het even gelijk op ( 5-1, 6-2, 7-3 ). Maar de thuisspelers zetten weer aan en bij fluitsignaal voor rust was het al 11-3.
Het bleef heel moeilijk verdedigen om deze Osse jongens tegen te houden. Ze scoorden vanaf de cirkel, van afstand of uit breaks. Toch wist HCB’92 in de aanval ook nog een paar keer het doel te bereiken ( Lieke van Rooij, Anouk Foolen en Jorien Strik)

Eindstand 24-7.

 

Bron : HCB `92
Auteur: Anita Persoons
Meer nieuws HCB`92 >>>>


06-03-2016
 
 
D jeugd Olympia `89 - HCB`92
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)