Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

F jeugd HCB`92 - Niobe
 

 

HCB`92 F jeugd  wint hun eerste wedstrijd

De tegenpartij Niobe uit Asten arriveerde in Sporthal de Braken met een speler te weinig. Sanne vd Steen van HCB´92 was zo sportief om met de tegenstander mee te spelen, zodat zij ook genoeg spelers op het veld hadden. Het duurde even voordat er gescoord werd. Paar keer balverlies door te hoog aanspelen. Maar er werd hard gewerkt en goed gekeken waar iemand vrij stond. Uiteindelijk opende Jara Schoenmakers de score. Nog een aantal pogingen op goal door HCB´92 werden gestopt of gingen naast.

Er werd fanatiek verdedigd aan de kant van HCB´92. De handen klaar om de bal te blokken, uitstappen om de bal te kunnen onderscheppen. De goal van HCB´92 werd de eerste helft goed dichtgehouden door Fanni Török met een paar mooie reddingen.Met 1-0 gingen we de rust in.
Na rust wist Jara weer de goal te vinden, 2-0.  Een speelster van Niobe weet kort daarna aan de andere kant keeper Jort Berkien te passeren die de rest van de wedstrijd zijn goal goed wist dicht te houden. Door goed samenspel en vrij te lopen kwamen er meer kansen. Jara kwam op stoom en werd door haar medespeelsters goed aangespeeld. Met een paar knappe sprongschoten met een stuit wist ze zo nog 2x de keeper van Niobe te passeren. Wat de eindstand op 4-1 bracht. Hun eerste welverdiende overwinning.

Met dank aan het coachen van onze assistent-coach Waud Berkien.

 

Bron : HCB `92
Auteur : Wendy Schoenmakers
Meer nieuws HCB`92 >>>>


05-06-2016
 
 
F jeugd HCB`92 - Niobe
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)