Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

F - jeugd HCB`92 - Swift
 

 

HCB`92 F jeugd speelt voor het eerst op een buitenveld

Voor de laatste wedstrijd in de veldcompetitie reisden HCB`92 F jeugd zondag 12 juni af naar Helmond. Om daar voor het eerst een wedstrijd buiten te spelen. Zonder wissel (Yes, dan hoeven we niet aan de kant te komen zitten!) werd fanatiek begonnen, maar HCB´92 kon het ritme nog niet vinden. Daarom stonden ze al snel achter met 5-0. Maar daarna kwamen de dames en heer op stoom. Door een paar mooie goals van Jara Schoenmakers(4x) en Fanni Török(1x) kwamen ze terug naar 5-5. Dat kon Swift niet op zich laten zitten en werden wat fysieker in het verdedigen wat balbezit opleverde. Hierdoor liep Swift weer uit naar 8-5. Jara wist daarna nog 3x de goal te vinden, maar ook Swift kwam nog tot score. Dit bracht de ruststand op 10-8.
Na rust lukte het HCB´92 niet meer om tot score te komen. Er werd door Swift in de verdediging stevig aangepakt. De scheidsrechter gaf hierbij nog goed uitleg wat wel en niet mag in het spel. Met deze les konden ook Fanni en Maud het de tegenstander in de verdediging moeilijk maken. Maar het mocht niet meer baten, de eindstand kwam uit op 17-8. Omdat ze erg hard gewerkt hadden kregen ze van de scheidsrechter een beloning in de vorm van een lekker ijsje. Dat maakte veel goed.
Nu op naar het Kraacht kup toernooi op 25 juni!

 

Bron : www.HCB `92.nl
Auteur : Wendy Schoenmakers
Meer nieuws HCB`92 >>>>


11-06-2016
 
 
F - jeugd HCB`92 - Swift
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)