Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

HCB'92 DB1 – Jupiter'75 DB1
 

 

HCB`92 B jeugd verliest helaas van Jupiter’75

Zaterdagochtend 28 mei hadden de meiden van de Bjeugd een thuiswedstrijd tegen Jupiter’95.
Aan het begin van de wedstrijd stond HCB´92 goed te verdedigen en in de aanval kwam HCB´92 als eerste uit de startblokken. De openingsgoal werd gemaakt door Bruni van den Biggelaar. Door balverlies van HCB’92 wist Jupiter’95 de volgende twee doelpunten te maken. In de eerste helft kon HCB´92 niet meer door de verdediging heenkomen van de gasten uit Eersel. Jupiter´75 lukte dat wel aan de andere kant en scoorde nog 2 goals en de toegewezen penalty werd ook omgezet in een punt. Ruststand was 1-5 voor Jupiter’95.

Na de rust lukte het HCB’92 wederom als eerste een goal te maken door Gitte Vanhout. Deze helft van de wedstrijd leverde maar twee doelpunten op. Beide teams hadden hun verdediging op de juiste plaats staan. Manon Foolen stond super goed te keepen, bijna alle schoten hield ze tegen. De laatste goal viel voor Jupiter’95. Aanvallend moet HCB´92 zich nog wat meer variaties aanleren, verder was het een hele sportieve wedstrijd. Bij het laatste fluitsignaal stond er 2-6 op het scorebord.


Auteur Bruni van den Biggelaar
Meer HCB`92 handbal nieuws >>>>


28-05-2016
 
 
HCB'92 DB1 – Jupiter'75 DB1
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)