Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

HCB'92 DB1 - Achilles'95 DB1
 

 

HCB`92 B jeugd verliest helaas van Achilles’95

Zondag 10 januari speelde wij onze eerste wedstrijd van het nieuwe jaar. We wisten niet hoe goed onze tegenstander was, want doordat wij na de kerstvakantie door de bond in een andere poule zijn ingedeeld, hadden we nog niet eerder tegen Achilles’95 gespeeld. Toen het fluitsignaal klonk begon HCB’92 met volle moed.

Na wat aanvallen was Achilles’95 de eerste die wist te scoren, 0-1. Ook de 0-2 was voor Achilles’95, voor HCB’92 was het Bruni die 1-2 wist te scoren, vanuit een vrije worp, mooi hoog in de rechterhoek. Daarna was het toch weer Achilles’95 die het gat wist te vinden. Door balverlies van HCB’92 waar tegenstander uit Veldhoven gebruik van maakte, stond het 1-4. Anouk scoorde nog een mooie bal vanaf de rechteropbouw in de linker bovenhoek 4-2. Achilles’95 scoorde net voor rust 5-2. In de rust werd gezegd dat we minder balverlies moesten hebben en net iets meer tempo in de aanval. De 2de helft ging HCB’92 ervoor. Zo scoorde Bruni maar liefst 4x achter elkaar. Ook Manon V wist een mooie bal laag in de hoek te scoren. Bruni maakte de laatste goal voor HCB’92. Eindstand 7-14 in het voordeel van Achilles’95. Veerle heeft super gekeept en we hebben een leuke pot gehandbald.

 

Bron : HCB `92
Auteur: Gitte Vanhout
Meer nieuws HCB`92 >>>>


10-01-2016
 
 
HCB'92 DB1 - Achilles'95 DB1
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)