Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

PSV Handbal D1 – HCB’92  D1    
 

 

D jeugd HCB’92 beter dan PSV !

Deze week ging de HCB`92 D jeugd op zaterdag 30 januari naar Eindhoven, op bezoek bij  P.S.V.
We hadden eerder dit seizoen de thuiswedstrijd met 11-4 gewonnen, maar een weetje uit het verleden, soms zorgt P.S.V. later in het seizoen toch nog voor verrassingen, dus we begonnen zeer geconcentreerd aan de wedstrijd.

Waud ging de eerste helft het doel verdedigen. De eerste 10 minuten gingen beide teams gelijk op in het duel tot 3-5. Onze aanvallers zetten een tandje bij en H.C.B.’92 liep uit, en stond er als tussenstand bij de rust 4-9 op het scorebord.

Veerle ging de tweede helft keepen. Ook P.S.V. wisselde de keeper. Het scoren verliep wat stroever, aan beide kanten. Totdat Lieke een break-out liep en een duwtje in de rug kreeg. De scheidsrechter gaf een penalty voor deze overtreding. Zoals vooraf afgesproken, nam Veerle deze en plaatste de bal keurig snoeihard laag in de rechterhoek. Hierna moest ze weer snel naar haar eigen doel ! In het tweede gedeelte van de wedstrijd wist ze zelf ook nog een penalty te stoppen. Eindstand 5-12.
Doelpunten door; Veerle, Lieke, Anouk F, Waud en Tess.

Bron : HCB `92
Auteur: Anita Persoons
Meer nieuws HCB`92 >>>>


30-01-2016
 
 
PSV Handbal D1 – HCB’92  D1    
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)