Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

HCB`92 rolstoelhandbalteam op ParaGames in Schijndel
 

 

Geslaagd optreden rolstoelhandbalteam op ParaGames in Schijndel!

Het rolstoelteam van HCB’92 was afgelopen zondag 22 mei de hele dag in Schijndel te vinden om daar een rolstoelhandbaltoernooi te spelen tijdens de ParaGames, een evenement voor mensen met een beperking. Deze keer werd er op een aangepast veld gespeeld in sporthal de Dioscuren, om meerdere sporten de kans te geven om hun wedstrijdjes te kunnen spelen.

Alle rolstoelhandbalteams van Nederland waren weer present, onderling was er veel plezier, en allen gretig om van de ander te winnen. HCB´92 had deze dag ook twee teams ingeschreven, het spelen op een kleiner veld bleek toch moeilijker dan op een groot veld, deze keer maar met 3 spelers en een keeper in het veld en gooien op minigoals. Alle verenigingen kende deze vorm van spel nog niet, echter de Boxtelse vereniging bleek toch het onervarenst en leed regelmatig een nederlaag. Het samenspel van HCB´92 ging wel beter dan een maand geleden, tijdens het toernooi in Castricum, alleen in de afronding wilde het maar niet lukken. Desalniettemin eindigde het tweede team op een verdienstelijke tweede plaats en het eerste team van HCB´92 laatste in de andere poule. Na de zomerstop kunnen de teams van Nederland weer hun krachten meten want dan staat het volgende toernooi op de agenda.

Uitslagen  HCB '92 21-22 mei 2016:
Bergeijk F2 -  HCB'92 F1                            09 - 05
Achilles'95 DB1 – HCB'92 DB1                             12 - 01     
Handbal Someren D1 – HCB'92 D1             12 - 01  
Programma HCB '92 28 mei 2016: 20 - 11  
(thuiswedstrijd De Braken)
HCB'92 DB1 – Jupiter'75 DB1                    10:10uur  

 

Bron : HCB `92
Auteur : Auteur Hèlen Berkelmans
Meer nieuws HCB`92 >>>>


22-05-2016
 
 
HCB`92 rolstoelhandbalteam op ParaGames in Schijndel
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)