Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Podiumplaats voor Rolstoelteam in Castricum
 

 

Podiumplaats voor HCB`92 Rolstoelteam in Castricum

Opgetogen vertrok het rolstoelteam van HCB’92 op zondagmorgen 24 april in alle vroegte naar Castricum om daar haar allereerste wedstrijden te gaan spelen op het Ada Stam rolstoelhandbaltoernooi. Recentelijk, anderhalve maand geleden, organiseerde HCB’92 een rolstoelhandbalclinic om deze tak van sport te lanceren in Brabant, inmiddels zijn er al 13 personen die zich bij HCB’92 hebben aangemeld!

Na slechts een zestal trainingen was dan nu de vuurdoop dat er in wedstrijdverband krachten gemeten konden worden. Bijna het complete team met enkele fanatieke supporters waren present om deze heugelijke dag mee te maken. Jarno van Wanrooij schreef de primeur op zijn naam, want hij scoorde het allereerste doelpunt voor rolstoelteam HCB’92. Met zijn behendigheid en snelheid was hij regelmatig de tegenstander te snel af. Aan het toernooi deden 5 teams mee, gastteam CSV, het team wat 2,5 jaar geleden is gestart met rolstoelhandbal, SEW, Quintus met 2 teams, en HCB’92. Van de vier te spelen wedstrijden won HCB’92 er twee. Alleen SEW en CSV, ook wel het team wat vorig jaar Europees Kampioen is geworden, waren nog een maatje te groot voor HCB’92. Er was vanuit de andere deelnemende teams bewondering voor HCB’92 dat in zo’n korte tijd al een heel hecht team heeft gevormd die ook nog eens leuk kunnen ballen.

Bijna alle HCB’92 teamleden hebben op hun eerste toernooi gescoord, wat op zich een hele prestatie is. Einde dag bij prijsuitreiking werd HCB’92 beloond met de derde prijs. HCB’92 heeft tijdens deze dag ook veel tips en tricks in zich opgenomen en gaan de komende weken flink trainen om op 22 mei2016 bij de Paragames in Schijndel nog beter aan de start te verschijnen. Maar het allerbelangrijkste, iedereen ging met een “big smile” huiswaarts, en kunnen niet wachten totdat ze weer mogen rolstoelhandballen.

Bron : HCB `92
Auteur Hèlen Berkelmans
Meer nieuws HCB`92 >>>>


24-04-2016
 
 
Podiumplaats voor HCB`92 Rolstoelteam in Castricum
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)