Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Blauw Wit DS1 - HCB`92 DS2
 

 

HCB'92 2 verliest openingswedstrijd van het zaalseizoen

Na twee wedstrijden in het veldseizoen is op 4 oktober 2015 het zaalseizoen van start gegaan voor dames 2 van HCB'92. Het team speelde in 's-Hertogenbosch tegen Blauw Wit. De wedstrijd begon met enkele schoten van beide partijen. Het openingsdoelpunt werd gemaakt door Blauw Wit. Het was Judit Bànyai die de stand weer op gelijke hoogte bracht. Helaas konden de Boxtelse dames geen voorsprong creëren. Blauw Wit had enkele snelle dames in de gelederen en ook vanaf de 9-meter wisten deze dames goed het net te vinden. Ondanks het harde werken van HCB, liepen de Bossche dames uit tot 5-1. Mandy van Abeelen doorbrak de doelpuntenreeks van Blauw Wit door een schot in de linkerhoek te plaatsen. Helaas werd hiermee geen opmars ingezet. Blauw Wit wist nog twee maal te scoren, waarmee de rust werd ingegaan met een stand van 7-2.

Na het fluitsignaal van de tweede helft gingen de Boxtelse dames vol goede moed van start om de marge te verkleinen. Daarentegen was het wederom Blauw Wit die het eerste doelpunt van deze helft maakte door een afstandsschot vanaf de linkeropbouw. Judit reageerde direct door vanaf de rechteropbouw te scoren. Vervolgens vonden de speelster van Blauw Wit tot twee maal toe het net met afstandsschoten en ook vanuit de hoek werd éénmaal gescoord. Deze doelpuntenreeks was tussentijds onderbroken door wederom Judit die vanaf het midden knap afrondde. Na balverlies van HCB wist Blauw Wit nog een keer te scoren. Met al deze doelpunten kwam de stand op 12-4. Ondanks het grote verschil hielden de Boxtelse dames de kopjes ophoog, hetgeen resultaat opleverde. Door goed samenspel werd Judit in het middel vrijgespeeld, waarna zij doeltreffend afrondde. Na een tegendoelpunt, werd er gescoord door Yvonne Jennissen met een geplaatst schot vanaf de rechterhoek. Janneke Eijkemans wist met een afstandsschot de stand op 13-7 te brengen, waarna Judit een 7-meter doeltreffend wist af te ronden. Na knap samenspel in het middel van het veld was het wederom Janneke die het net wist te vinden. Deze doelpuntenreeks van HCB werd onderbroken door een tegendoelpunt, maar de HCB-dames gingen door. Karin Schoenmakers liep een knappe break-out en wist met een doelpunt de stand op 14-10 te brengen. Na een doelpunt van Blauw Wit, kwam er een goed uitgespeelde wissel, waaruit Mandy een doelpunt maakte. Hierdoor kreeg ze de smaak te pakken, want ook de 15-12 werd door Mandy gemaakt. Nu het verschil nog maar drie punten was, kregen de Boxtelse dames het geloof dat er meer te halen viel. Dit gevoel werd gedeeld door de Bossche dames die een tandje bijschakelde. Met twee snelle aanvallen wisten zij het verschil uit te breiden tot 17-12. Het laatste woord was toch voor de dames van HCB'92. Het was wederom Judit die doeltreffend wist af te ronden. Hiermee bracht ze de eindstand op 17-13.  Na een uitstekende tweede helft gaan de HCB-dames met opgeheven hoofd terug naar Boxtel. Zondag 11 oktober 2015 om 10:20 uur staat de volgende wedstrijd op het programma. Deze wedstrijd wordt gespeeld in de PIUS X te Liempde tegen MHV.

 

Bron : HCB `92
Auteur: Daniëlle Troeijen
Meer nieuws HCB`92 >>>>


04-10-2015
 
 
Blauw Wit DS1 - HCB`92 DS2
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)