Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

HCB’92 DS2 - HVW
 

 

HCB’92 DS2 sluit competitie in stijl af

Zondagmiddag 10 april stond de laatste zaalcompetitiewedstrijd voor HCB’92 op het programma. Tegenstander was Bouwcenter Centen HVW, waar in Wanroij nog met 22-3 van werd verloren. Ook in sporthal De Braken liepen de Boxtelse dames al snel tegen een achterstand aan, maar Daniëlle Troeijen wist met een mooie knal vanuit de rechterhoek de 1-1 te maken. Na drie doelpunten van HVW kwam Ellen van Brummelen vanaf de rechterkant ingestart, waarna ze vanuit de linkeropbouw 2-4 maakte. Verdere HCB’92-doelpunten in de eerste helft werden gemaakt door Mary Swinkels die mooi werd vrijgespeeld op de cirkel, Hèlen Berkelmans die goed doorliep vanaf de rechterhoek en Ilona van der Heijden die een vrije worp benutte. Ruststand: 5-10.

Ook in de tweede helft opende HVW de score. Ellen stuiterde de 6-12 mooi door de benen van de Wanroijse keepster, en na een gemiste penalty en wat pech in de afwerking, wist Janneke Eijkemans dan toch haar eerste doelpunt van deze wedstrijd te maken. Mede door goals van de opbouwster van bijna twee meter lang wist HVW verder uit te lopen tot 7-18. Ilona knalde een bal hoog in de linkerhoek en wederom Janneke scoorde diep vanuit de hoek. Ilona scoorde nog een mooi doelpunt door het midden heen en Ellen zette na een prachtig een-tweetje met Marianne Stoesser de eindstand op 12-20. De Boxtelse dames sloten de competitie dus wederom af met verlies, maar ondanks dat was het een lekker en sportief potje en konden Ilona en Ellen hun laatste handbalwedstrijd met opgeheven hoofd afsluiten.

Bron : HCB `92
Auteur: Ellen van Brummelen
Meer nieuws HCB`92 >>>>


10-04-2016
 
 
HCB’92 DS2 - HVW
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)