Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

HCB'92 D2 - Manual
 

 

HCB'92 begint veldseizoen met nederlaag

Afgelopen zaterdagavond 19 september speelde HCB'92 de eerste wedstrijd van het veldseizoen tegen het Limburgse Manual. In Venray werd het 16-12 voor de thuisploeg. Manual opende de score met een schot in de linkerbovenhoek, maar Miranda maakte middels een penalty de 1-1. De thuisploeg scoorde 2-1 met een identieke goal en weer wist Miranda gelijk te maken: 2-2. Na twee Limburgse doelpunten kon Miranda nu vanaf het midden scoren: 4-3. De Venrayse dames wisten uit te lopen naar 7-3, waarna Miranda een lange wissel doeltreffend kon afronden. Na een afstandsschot en een halve break door Manual bepaalde Miranda de ruststand op 9-5.

Na de rust kon namens HCB'92 eens iemand anders scoren: Hèlen rondde een break-out doeltreffend af. Na een doelpunt van Manual konden de Boxtelse dames goed terugkomen. Miranda maakte een goal vanaf het midden, Ellen rondde een vrije worp goed af en Miranda scoorde vanuit een break-out: 10-9. Na twee doelpunten van Manual en wederom twee van Miranda kon de thuisploeg verder uitlopen naar 16-11. Ellen bepaalde met een stuitbal rechtsonder in het doel de eindstand op 16-12.
Met maar liefst negen doelpunten op haar naam was Miranda natuurlijk de 'woman of the match'. Ook B-speelsters Gitte en Manon hebben een goede wedstrijd gespeeld en deden bepaald niet onder op het niveau van de senioren!


Bron : HCB `92
Auteur: Ellen van Brummelen
Meer nieuws HCB`92 >>>>


19-09-2015
 
 
 
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)