Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

HCB'92 DS2 - MHV DS3
 

 

HCB'92 wint na spannende wedstrijd nipt van MHV

Zondag 11 oktober mocht HCB'92 dames 2 aantreden tegen de dames van MHV uit Mill. Het w was Mandy die de score opende in de eerste aanval, waarmee HCB'92 meteen op voorsprong stond. Daarna was het wederom Mandy die het net wist t te vinden rechtsonder. De dames van MHV k kwamen daarop met een afstandsschot rechtsboven, 2 - 1. En het werd zelfs gelijk door de hoekspeelster.
Maar Mandy liet het daar niet bij zitten en met een schot door de benen van de keeper, stonden de Boxtelse dames op 3 - 2. Vervolgens was het Yvonne die het net wist te vinden vanaf de opbouw, waardoor het verschil weer op 2 kwam. De dames van MHV waren niet van plan zo vroeg in de wedstrijd de handdoek in de ring te gooien, met behulp van probeerden ze gaten te trekken, hierdoor scoorden ze de aansluitingstreffer. Maar Mandy wist de voorsprong weer terug te p pakken, door een mooie wissel van HCB'92 te benutten. Toch hadden de dames van MHV hier een antwoord op een scoorde vanaf de opbouw rechts de 5 - 4. Geluk heb je ook nodig in een wedstrijd, Mandy scoorde de 6 - 4 via de muur achter de keepster de goal in. Hierna werd het spannend, met nog 3 minuten spelen in de eerste helft, was MHV erop gebrand om de achterstand in te halen. Door 2 goede aanvallen van hun kant werd de ruststand op 6 - 6 bepaald.

In de rust hadden de Boxtelse dames afgesproken meer te gaan lopen zonder bal en in de verdediging goed samen te blijven werken. Ondanks deze afspraken was het MHV die als eerste scoorde in de tweede helft. Maar de linkshandige Ellen wist de bal vervolgens mooi in de netten te werken aan de andere kant, 7 - 7. Toch wisten de dames van MHV door hun wissels somsgaten te creëren in de verdediging en hier maakte de cirkelspeelster gebruik van, 7 - 8. Mandy had een erg goede dag en wist wederom het net te vinden door de vaart die ze meenam met haar instart naar het midden, score weer gelijk. Zo was de tweede helft erg spannend.
MHV voelde dat er mogelijkheden waren en bleven doorgaan en wissels inzetten, dit resulteerde voor hen weer in een kleine voorsprong. Maar het was Daniëlle die de score wederom op gelijke hoogte bracht met de dames uit Mill. Vervolgens was het weer Mandy die door de benen van de keepster de voorsprong weer aan de kant van Boxtel bracht. Beide teams merkte dat er mogelijkheden waren om de wedstrijd te winnen, beide waren niet bereid op te geven voor het laatste fluitsignaal. Dus was het nu MHV die de score weer gelijk trok, 10 - 10. Door een middenwissel aan de kant van HCB'92 was het Ellen die door de benen van de keeper de stand op 11 - 10 bracht. Door een mooi afstandsschot van de opbouwster van MHV werd de score weer gelijk. Jeetje begint de spanning te voelen, want het einde van de wedstrijd was in zicht, maar het was Mandy die het hoofd koel hield en door en middenwissel wist te scoren. Toch wist de tegenpartij de score weergeluk te trekken door een score van de middenman van MHV. Dat was wel de laatste stuiptrekking van MHV, want Mandy wist nog eenmaal het doel te vinden vanuit het midden en met nog 1 minuut te spelen en de bal bij de dames uit Boxtel, wisten ze de wedstrijd netjes uit te spelen en de punten in Boxtel te houden.

 

Bron : HCB `92
Auteur: Marijke Smulders
Meer nieuws HCB`92 >>>>


11-10-2015
 
 
HCB'92 DS2 - MHV DS3
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)