Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

HCB `92 DS 2 - Elshout DS3
 

 

Dames 2 HCB'92  laten punten liggen tegen de dames 3 uit Elshout.

Wat begon als een wedstrijd waar beide teams goed aan elkaar gewaagd waren, eindigde uiteindelijk in een verlies voor HCB '92. De dames van Elshout wisten al snel het net te vinden en kwamen op een 0-2 voorsprong. Mandy van Abeelen bracht HCB '92 in de wedstrijd met een tegen goal.
De dames van Elshout lieten zich echter niet kennen en sloegen terug met 3 tegen goals. Bij een stand van 3-5 kreeg HCB '92 een penalty, die helaas gemist werd door Mandy van Abeelen. Janneke Eijkemans sloeg alsnog terug met een moeilijke bal vanuit de linkerhoek die er goed in zat. Elshout bleef de hoeken van HCB '92 goed vinden, maar HCB '92 kon goed bij blijven door een mooi schot van Ellen van Brummelen na het opzetten van de oktober variant en een geweldig lopje over de keeper door Kim ter Borg. Ook wist Mandy van Abeelen de goal nog te vinden met een snoei harde bal die door de benen van de keeper schoot.
Beide teams gingen de rust in met een spannende tussenstand van 7-8.

Na de tactiek bespreking met Kees, werd er van start gegaan met de tweede helft.
Na nog een goede goal van Janneke Eijkemans zakte het vanuit de kant van HCB '92 in. Hier maakte Elshout goed gebruik van.
Ellen van Brummelen wist nog twee keer middels een stuit bal het net van Elshout te vinden en ook Kim ter Borg wist haar geweldige lopje nogmaals positief in te zetten. Het eindsignaal klonk bij een stand van 11-17.

Bron : www.HCB `92.nl
Auteur : Bettine de Kok
Meer nieuws HCB`92 >>>>


22-11-2015
 
 
HCB `92 DS 2 - Elshout DS3
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)