Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

HCB `92 DS2 - Goodflooring-H.M.C DS4
 

 

HCB'92 DS2 verliest laatste thuiswedstrijd van 2015

Op zondag 13 december mocht HCB`92 dames 2 vroeg opstaan, want om 10.15 stond een wedstrijd tegen Goodflooring-H.M.C. op het programma. De wedstrijd eindigde met 6-27 in het voordeel van Goodflooring-H.M.C.

De verdediging van de dames van HCB'92 stond in het begin ontzettend goed, toch wist Goodflooring-H.M.C. er door heen te komen. De stand stond na 12 minuten spelen nog steeds op 0-1, maar Mandy van Abeelen bracht daar verandering in. Zij scoorde de 1-1 tussen de benen van de keeper door. Goodflooring-H.M.C. was sneller dan HCB'92 en na een gele kaart voor HCB'92 maakten zij er 1-5 van. Invalspeelster Hèlen Berkelmans zag haar kans vanuit de rechterhoek en scoorde het tweede doelpunt voor HCB'92. De stand was inmiddels 2-8. De tijd van de eerste helft was bijna om toen Goodflooring-H.M.C. de bal richting het doel wierp. De zoemer ging en de bal vloog in de goal. Hierdoor werd de ruststand 2-11.

Na een reeks doelpunten van Goodflooring-H.M.C. vond HCB'92 het wel weer genoeg geweest. Mandy van Abeelen probeerde te scoren maar de bal kwam tegen de keeper aan. Marianne Stoesser, cirkelspeelster, ving de bal op en scoorde precies zoals besproken in de rust. Dit maakte de stand tot 3-16. Na een break van Goodflooring-H.M.C. scoorde Ilona van der Heijden het vierde doelpunt voor HCB'92. Mandy van Abeelen zag haar kans en zorgde met een onderhands doelpunt voor een stand van 5-20. Hierna volgenden een aantal breaks van Goodflooring-H.M.C., zij bleken te snel voor HCB'92. Wie niet snel is, moet slim zijn en een mooie wissel van Hèlen Berkelmans en Mandy van Abeelen zorgde voor het laatste doelpunt van HCB'92. De wedstrijd eindigt met een stand van 6-27.

 

Bron : www.HCB `92.nl
Auteur : Marianne Stoesser
Meer nieuws HCB`92 >>>>


13-12-2015
 
 
HCB `92 DS2 - Goodflooring-H.M.C DS4
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)