Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

HCB'92 DS2 - Habo'95 DS3
 

 

HCB'92 DS2 verliest van beter spelend Habo'95 DS3

HCB '92  begon zondag 25 oktober de wedstrijd sterk in sporthal de Braken. Mandy van Abeelen en Ellen van Brummelen wisten in de eerste drie minuten al te zorgen voor een mooie 2-0 voorsprong, allebei vanuit de wissel 'oktober'. Na dit goede begin kwam Habo met het eerste doelpunt, vanuit de hoek geschoten. Ook HCB '92 laat hierna zien prima vanuit de hoek te kunnen scoren, met een doelpunt gemaakt door Janneke Eijkemans. Na weer een tegendoelpunt komt Annemarie Sens met een mooi schot vanuit de rechterhoek en ook Hèlen Berkelmans weet zich goed vrij te spelen met een doelpunt als resultaat. Helaas dreigde er een tegendoelpunt bijgeschreven te worden: Habo kreeg een penalty. Dankzij de goede redding van Marijke Smulders bleef de stand echter op 5-2.

Na deze penalty gaat het helaas wat minder met HCB '92: er worden 6 tegendoelpunten gemaakt, waarvan één vanuit een penalty. Dit brengt de ruststand op 5-8. Na de rust zette de dalende lijn zich voort. Toch weet HCB' 92 na twee tegendoelpunten weer te scoren. Yvonne Jennissen start vanuit de circel en scoort vanuit het midden. Na weer twee tegendoelpunten, ditmaal vanuit de opbouw en hoek, scoort Mandy van Abeelen vanuit het midden met een lage stuitbal. Ook Hèlen Berkelmans maakt haar weer een doelpunt, nu vanuit de linkerhoek. Habo blijkt toch het betere team te zijn deze wedstrijd, na weer een aantal tegendoelpunten staat de stand op 8-15. Toch laat HCB '92 zich niet uit het veld slaan, met een doelpunt vanuit de opbouw gemaakt door Mandy van Abeelen, een mooi schot van Hèlen Berkelmans vanaf de circel en een doelpunt door Annemarie Sens vanuit de linkerhoek. De eindstand is uiteindelijk 11-21 geworden.

Bron : HCB `92
Auteur: Yvonne Jennissen
Meer nieuws HCB`92 >>>>


25-10-2015
 
 
HCB'92 DS2 - Habo'95 DS3
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)