Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

HMC DS4 - HCB`92 DS2
 

 

HCB’92 DS2 op bezoek  bij Raamsdonksveer

Op een heerlijke zonnige zondagmorgen 3 april, ging dames 2 op weg naar Raamsdonksveer, om een wedstrijd te spelen tegen Goodflooring HMC, de koploper in de wedstrijdpoule. Het voornemen was om niet meer dan 20  doelpunten tegen krijgen en er zelf minimaal 1 te maken.
Het eerste doel werd niet gehaald, de dames van Goodflooring HMC  hadden iets meer dan 20 doelpunten gescoord, maar het tweede doel is wel behaald. Mandy van Abeelen scoorde in de laatste minuten van de wedstrijd, met de frustratie van alle teamleden erbij, een penalty, die door Gitte Vanhout was veroorzaakt.

De insteek was om er een leuke pot van te maken, ondanks het feit dat het voor de gastvrouwen hun kampioenswedstrijd was. Beide invalspeelsters, Gitte en Annemarie Hulsen, hebben enorm hun best gedaan. Het niveauverschil was niet te betwisten, echter de scheidsrechter was in deze partij de tweede tegenstander van HCB’92. Verdedigend stond HCB’92 haar mannetje. Doordat er goed werd aangepakt kreeg  Marianne Stoesser haar allereerste gele kaart ooit en Bettine de Kok haar tweede.
De Boxtelse dames hebben hun best gedaan meer tegenstand te bieden, maar helaas lukte dit niet. De eindstand van deze wedstrijd is uiteindelijk 23 – 1 geworden. HCB’92  feliciteert Goodflooring/ HMC met hun behaalde kampioenschap.

 

Auteur Marijke Smulders
Meer HCB 92 handbal nieuws >>>>


03-04-2016
 
 
HMC DS4 - HCB`92 DS2
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)