Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Recreanten HCB `92 - EHV
 

 

Eerste wedstrijd van het seizoen voor Dames recreanten.

Na de vakantie was het weer tijd voor de 1e competitiewedstrijd van de dames recreanten tegen EHV. Als snel werd duidelijk dat HCB flink aan de bak moest. Het werd nl. als snel 0-3 in het voordeel van EHV. De dames van HCB hadden het weekend 'Samenloop voor Hoop' nog in de benen. Het reactievermogen van de dames van HCB stond op een laag pitje. Jolanda haalde de 0 van het scorebord door een afstandsschot vanuit de opbouw. Helaas scoorde ook EHV vanuit de opbouw. Daarna wist HCB 2x te scoren. Inge vanuit de midden opbouw. En Karin scoorde een prachtig doelpunt scherp in de kruising vanuit een vrije worp. Uiteindelijk werd er vanuit de rechterhoek nog gescoord door EHV. En daardoor was de ruststand 3-5.

EHV begon de 2e helft scherp en scoorde 4 doelpunten, vanuit de hoek, opbouw (2x) en de laatste via een penalty. HCB wist via Annemarie Sens de schade te beperken door een doelpunt te scoren scherp in de hoek. Daarna volgende 2 mooie doelpunten van EHV. En was de stand 4-11. Met de laatste krachten die HCB nog in zich had werden nog 2 mooie aanvallen succesvol afgerond. Jolanda van Gestel wist in 2 aanvallen zowel Wendy als Helen een perfecte pass aan te spelen zodat zij konden scoren. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gemaakt door EHV. De einduitslag werd uiteindelijk 6-12.

 

Bron : HCB `92
Auteur: Karin Schoenmakers
Meer nieuws HCB`92 >>>>


20-09-2015
 
 
Recreanten HCB `92 - EHV
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)