Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Recreantenteam Aristos - HCB'92
 

 

HCB'92 recreantenteam verliest van Aristos

De Boxtelse dames beginnen niet scherp aan de wedstrijd,  en komen binnen een paar minuten door veelvuldig balverlies op een 0-3 achterstand. HCB'92 trekt redelijk snel de stand gelijk door een penalty van Annemarie Hulsen, hoekwissel van Wendy Schoenmakers en een break-out van Hèlen Berkelmans. Aristos weet de voorsprong weer uit te breiden naar 3-6, door een paar goed uitgevoerde wissels met een doelpunt af te ronden en benutten ook een toegekende penalty. Wendy, topscorer van deze wedstrijd, passeert regelmatig de verdediging met mooie schijnbewegingen, ook  Karin Schoenmakers weet het net te vinden na een break-out. Kort voor het einde van de eerste helft is de spanning weer terug in de wedstrijd met 7-8 op het scorebord. HCB'92 verzaakt om rust in haar spel te brengen en Aristos maakt wederom gebruik van balverlies van gastvrouwen, ruststand is hierdoor 7-9. 

Begin tweede helft gaan de dames uit Best voortvarend van start en direct scorend vanaf de cirkel wordt de marge verhoogd, zodat het verschil weer 3 doelpunten is. Over en weer wordt er gescoord, Mary Swinkels weet de bal vanaf de cirkel in het net te gooien. Halverwege tweede deel van de wedstrijd is de stand 9-13. Leuk moment in deze snelle wedstrijd is een alerte reactie van Karin en Wendy door direct na een tegengoal de bal snel naar middenstip te brengen en af te ronden met een halve break-out, de verdediging van Aristos is dan nog niet terug op haar plaats om deze aanval tegen te houden. Deze zou eigenlijk dubbel moeten tellen, maar helaas, verschil teruggebracht naar 10-13. De enerverende partij blijft verder in evenwicht, beide teams scoren ieder nog eenmaal en eindstand wordt bepaald op 11-14.

Bron : HCB `92
Auteur: gehele recreantenteam
Meer nieuws HCB`92 >>>>


19-10-2015
 
 
Recreantenteam Aristos - HCB'92
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)