Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Zephyr Ds1 – HCB '92 Ds2
 

 

Zephyr Ds1 sterker dan HCB '92 Ds2

Op zondag 1 november moest HCB'92  het tegen Schijndel aangaan. Al vlug kwam Zephyr in actie en stond de stand op 4-0 Yvonne maakte de opening voor HCB'92. Zephyr had de snelheid goed te pakken en zo werden er al vlug weer wat goals gemaakt. Yvonne wist door middel van een mooie wissel en een stuitbal nog een doelpunt te maken. De wedstrijd door werden er enkele gele kaarten ontvangen.

Daardoor kregen we nog een 2 minuten straf. We deden ons best om de gaten te kunnen krijgen al viel het niet mee door de snelheid van Zephyr. Mandy kon nog een mooie penalty benutten. En daarna nog een mooie goal vanuit de linkerhoek. HCB'92 probeerde de snelheid ook te verhogen en die kans werd goed benut vanuit een break out kon Janneke het gaatje ook vinden. Zephyr had een grote voorsprong genomen wat de rust stand bracht op 11-5. Even een peptalk van onze coach zodat we weer positief aan de tweede helft konden beginnen.

We deden ons best maar Zephyr was toch wel sterker. Mandy kon het voor HCB'92 nog iets veranderen met een doelpunt vanuit de linkerhoek. We hebben ons best gedaan. De eindstand was 20-6 in het voordeel van Zephyr.

Bron : HCB `92
Auteur: Janneke Eijkemans.
Meer nieuws HCB`92 >>>>


01-11-2015
 
 
Zephyr Ds1 – HCB '92 Ds2
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)