Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

HCB`92 start nieuwe seizoen met familietoernooi
 

 

HCB`92 start nieuwe seizoen met familietoernooi

Zondag 4 september begon voor HCB’92 het nieuwe handbalseizoen met een jaarlijks evenement, het familietoernooi. De dag startte wat hectisch voor de organisatie, vanwege dubbele boeking in thuishaven de Braken moesten alle leden, die zich opgegeven hadden, met spoed geïnformeerd worden dat de locatie verschoven was naar Sporthal PiusX te Liempde, die gelukkig nog  ruimte voor ons hadden. Iedereen heeft fijn gehandbald, met broer/zus , zoon/dochter of vader en moeder erbij.  Wedstrijden waarbij onze jongste jeugdleden werden gemixt met iets grotere kinderen, de oudste jeugdleden aangevuld met familie, speelden leuke partijtjes , maar de strijd bij de volwassenen was het spannendst.

Een poule van drie teams streed onderling voor de winst waarbij een ingelaste beslissingswedstrijd moest uitmaken wie dit jaar zich winnaar van het familietoernooi mocht noemen. Voorafgaand aan de wedstrijden van het team, spelend in het zwart,  werden er heuse strategieën bepaald om de tegenstander af te troeven. Dat bleek de juiste voorbereiding voor een goed resultaat want het zwarte team sloot als winnaar deze dag af. Nadat iedereen een welverdiende douche had genomen werd de gezelligheid voorgezet met een BBQ, dit jaar gehouden bij Mary Swinkels. Onder het genot van een frisje of een borrel met een goed stuk vlees werd er bij gekletst wat een ieder meegemaakt had in de vakantieperiode en ook dat iedereen heel veel zin heeft om weer te gaan trainen en competitie te spelen. De boost die onze Nederlandse handbaldames hebben gegeven door hun geweldige optreden deze zomer  tijdens de Olympische Spelen in RIO is nu al merkbaar, komende donderdag starten de eerste trainingen weer en al een handje vol nieuwkomers hebben zich aangemeld, van jong tot volwassen.

HCB’92 heeft komend jaar weer nieuwe uitdaging die ze willen behalen, namelijk het oprichten van een jongens –en herenteam, spontane aanmeldingen kunnen via hcb92@handbal.nl zich opgeven, tevens zullen de komende weken /maanden volop in het teken staan van werving. HCB’92 ziet dit vol vertrouwen tegemoet, slechts een half jaar geleden werd de uitdaging van vorig seizoen behaald , namelijk de oprichting van een rolstoelhandbalteam. Inmiddels bestaat dit team al uit 14 personen, trainen wekelijks en vanaf heden wordt er maandelijks een toernooidag ergens in het land georganiseerd voor huidige 5 rolstoelhandbalteams van Nederland. De Nederlandse handbalbond gaat in oktober beslissen uit al die teams welke spelers geselecteerd worden om voor Nederland uit te komen. Er gaat een afvaardiging van het Nederlands Rolstoelhandbal naar E.K. in Zweden. Het Europees Kampioenschap wordt gespeeld in Kristianstad op 7 en 8 december aanstaande, en het is niet ondenkbaar dat  een speler van HCB’92 wordt opgenomen in de selectie. In 2017 bestaat de Boxtelse handbalvereniging 25 jaar, ook dat zal uitbundig gevierd worden, kortom er staat een nieuw seizoen boordevol ontwikkelingen voor de deur, blijf HCB’92 volgen via social media of live in de sporthal!  

Programma HCB '92 10-14 sep 2016:
           
10 september ( thuiswedstrijd sporthal de Braken) :
HCB’92 E1 - Tremeg E1     10:05uur    
HCB’92 D1 - Olympia’89 D1  11:05uur    
           
11 september ( thuiswedstrijd sporthal PiusX Liempde) :
HCB’92 DS1 - Avanti (D) DS1  10:15uur    
           
11 september ( in Castricum sporthal de Bloemen)
HCB’92 rolstoelteam toernooi 11:00 – 16:30uur
 
12 september ( thuiswedstrijd sporthal PiusX Liempde)
HCB’92 recr - Bergeijk1 recr 19:00uur    
           
13 september ( thuiswedstrijd sporthal PiusX Liempde)
HCB’92 DC1 - Aristos (B) DC1 18:00uur    

Auteur: Hèlen Berkelmans
Meer nieuws HCB`92 >>>>


05-09-2016
 
 
HCB`92 start nieuwe seizoen met familietoernooi
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)