Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

HCB `92 DS1 - Blauw Wit DS1
 

 

HCB’92 DS kan Blauw Wit DS niet bij benen

Laatste thuiswedstrijd van dit seizoen stond op het programma. Na vorige  week op een woensdagavond een lekkere inhaalwedstrijd te hebben gespeeld tegen White Demons uit Berkel-Enschot waarbij HCB’92 won met 14-13 kwam afgelopen zondag 21 mei Blauw-Wit uit Den Bosch in sporthal de Braken op bezoek. Blauw-Wit nam direct de leiding, 2 aanvallen en een break-out leverde al snel een marge van 0-3 op. HCB’92 probeerde aansluiting te maken wat enigszins leek te lukken door 2 goals van Judit Banyài. Door mooi en snel handbal te laten zien bouwden de dames uit Den Bosch hun voorsprong uit. De aanval verliep goed, mooie combinaties en prachtige strakke doelpunten. Snelle uitbraken resulteerde vaak in een doelpunt voor Den Bosch. De hoeken, de cirkel, de opbouw: het maakte niet uit, Blauw-Wit kreeg de bal achter de Boxtelse keepster. Bij een stand van 2-11 was er een kansje voor HCB’92 die benut werd. Janneke Eijkemans was alert bij een bal die terugkwam van de keepster, en scoorde vervolgens. Blauw-Wit maakte op slag van rust ook nog een doelpunt waarbij er een ruststand van 3-12 op het scorebord stond.

De speelsters van HCB’92 pepten elkaar op in de pauze. Er was deze keer geen coach om hen te voorzien van de juiste tips om de wedstrijd een andere draai te geven. Blauw-Wit startte de tweede helft als de eerste, in no-time lagen er weer vier goals in het net van de tegenstander. Het Bossche verdedigingswerk leverde HCB’92 een penalty op die Judit verzilverde. De Boxtelse dames werden er een beetje moedeloos van, in tegenstelling tot de vorige wedstrijd, eerder deze week, wilde er niets lukken. In de verdediging stond HCB’92 niet zoals ze normaal laten zien, de aanval strandde vaak en op snelheid werden de dames afgetroefd door de tegenstander. Het team van Blauw-Wit bleef het niveau vasthouden en tot het laatst toe koelbloedig hun spelletje spelen. Scheidsrechter Mirjam van Weert floot af bij een eindstand van 5-25. HCB’92 had geprobeerd om tegenstand te bieden, maar deze wedstrijd zat het er niet in.

Uitslagen 20-21mei2017:
HCB'92 E1 - Helios'72 E1  09 - 11
HCB'92 D1 - Helios'72 D2 08 - 13
HCB'92 DC1 - Habo'95 DC2 12 - 07          
HCB'92 DA1 - Elshout DA2 19 - 12
HCB'92 DS1 - Blauw Wit DS1 05 - 25

Bron : HCB `92
Meer nieuws HCB`92 >>>>


21-05-2017
 
 
HCB `92 DS1 - Blauw Wit DS1
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)