Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

HCB'92 DS1 – Achilles'95 DS1 
 

 

HCB’92 verliest spannend duel van Achilles’95

Zondag 12 februari moesten de dames van HCB’92 het in eigen huis opnemen tegen de dames van Achilles uit Veldhoven. Na vorige wedstrijd gelijk gespeeld te hebben, startte HCB’92 aan de wedstrijd met behulp van verschillende invalspeelsters.

Na warming-up werd duidelijk dat coach Martin van Nunen over 2 dames niet kon beschikken, zij waren te ziek om mee te doen, hierdoor halveerde het aantal wisselspeelsters al aan het begin van de wedstrijd. Overige kern van het team ging er met extra motivatie tegenaan. De openingstreffer nam Nonja van de Langenberg voor haar rekening, die vanuit haar vertrouwde hoek de bal met een stuit het doel in kreeg. Achilles’95 antwoordde hier vlot op met een goal vanuit de hoek en een benutte penalty. De stand ging gelijk op en Annemarie Sens en jeugdspeelster Gitte Vanhout wisten allebei een mooie goal te verzilveren. Achilles’95 kreeg echter de smaak te pakken en door middel van treffers vanuit scherpe afstandsschoten en door gevaarlijke hoekspeelsters wisten zij flink uit te lopen naar 3-9. Richting het einde van de eerste helft wist Inge van Drunen nog tweemaal te scoren, waardoor de dames van HCB’92 de rust ingingen met een 5-11 achterstand.

De tweede helft had een totaal ander karakter. De dames van HCB’92 waren door beide coaches flink toegesproken in de rust, waardoor ze weer op scherp gezet waren. Het eerste doelpunt was in het voordeel van de gasten, maar door middel van een mooi afgeronde wissel wist Sens hierop antwoord te geven. De verdediging van HCB’92 stond de rest van de tweede helft als een huis. Er werd aan beide kanten flink aangepakt, maar de speelsters van Achilles’95 hadden grote moeite om de verdedigingslinie van de dames van HCB’92 te passeren. Hierdoor konden de dames van HCB’92 door middel van treffers van Vanhout en van de Langenberg steeds dichterbij komen naar 9-12. Helaas miste HCB’92 de scherpte in de aanval, waardoor een sterke verdediging niet voldoende was om de dames van Achilles’95 nog in te halen. Zij sloten de wedstrijd met een laatste treffer. Eindstand: 9-13.

Bron : www.HCB `92.nl
Auteur:  Inge van Drunen
Meer nieuws HCB`92 >>>>


12-02-2017
 
 
HCB'92 DS1 – Achilles'95 DS1 
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)