Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Lido DS1- HCB`92 DS1
 

 

HCB’92 langzaam op gang in eerste wedstrijd na de winterstop

Zondag 8 januari startte het tweede gedeelte van het seizoen voor de dames van HCB’92. De Boxtelse dames moesten richting Heeze om het op te nemen tegen Lido. Beide teams waren erg gewaagd aan elkaar dus het beloofde een spannende wedstrijd te worden. 

Nonja van de Langenberg opende de score door gebruikt te maken van een gezette sper door Annemarie Sens. Vervolgens wist ze de verdediging nogmaals te passeren middels een schijnbeweging. De tegenpartij liet ook direct van zich horen, door snel samenspel en mooie combinaties raakten ze meerdere malen het doelnet. De Boxtelse dames hadden hier geen antwoord op. Het leek wel of de dames nog vakantie hadden, de felheid miste, penalty’s werden niet benut en er was regelmatig balverlies. Miranda van Engelshoven wist van afstand nog de doelvrouw door een stuitbal te passeren, maar de dames van Lido liepen verder uit tot 8-3. In de laatste vijf minuten van de eerste helft benutten Inge van Drunen, Mandy van Abeelen en Annemarie Sens alle drie nog een kans wat de ruststand op 10 – 6 bracht.

In de rust spraken de coaches Martin van Nunen en Mirjam van Weert hun onvrede over het spel uit. Na enkele tips en aandachtspunten startte de dames de tweede helft met goede moed. De felheid was weer terug en door snelle aanvallen die mooi werden uitgespeeld, scoorden Mandy en Janneke Eijkemans allebei een doelpunt. Bij beide aanvallen moest ook een speler van Lido het veld met 2 minuten tijdstraf verlaten. De wedstrijd ging nu gelijk op, Lido wist te scoren maar de dames van HCB’92 wisten de doelvrouw ook te passeren, Miranda middels een schijnbeweging en Hèlen Berkelmans met een break out. Janneke wist wederom een penalty bij de scheidsrechter te ontfutselen en deze werd verzilverd. De dames uit Boxtel hebben een mooie tweede helft laten zien, maar helaas konden ze de achterstand niet wegpoetsen. Aan het einde van de wedstrijd liet het scorebord een score van 15 – 11 zien en bleven de punten in Heeze.


Programma HCB '92  14-16 januari 2017
14 januari (PiusX Liempde)
Blacklight toernooi HCB'92  16:00 - 21:00uur
15 januari (thuiswedstrijd De Braken Boxtel)
HCB'92 D1 - MBDE/De Sprint D1 09:05uur
HCB'92 DC1 - MHV'81 DC2   09:55uur
HCB'92 DA1 - Tremeg DA1   11:05uur
HCB'92 DS1 - MBDE/De Sprint DS4 12:25uur       
HCB'92 DS2 - Bouwcenter HVW DS3 13:45uur
16 januari (thuiswedstrijd PiusX)  
HCB'92 recr   Aristos recr   20:00uur


Bron : www.HCB `92.nl
Auteur:  Miranda van Engelshoven
Meer nieuws HCB`92 >>>>


08-01-2017
 
 
Lido DS1- HCB`92 DS1
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)