Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Apollo D1 – HCB'92 D1  
 

 

Zeer goed resultaat behaald door HCB`92 D-jeugd

Zondag 2 april naar Son en Breugel voor de wedstrijd tegen Apollo. Daar aangekomen bij de sporthal hing al een heel leuke sfeer, het Heren 2 team van Apollo kon deze middag kampioen worden. HCB’92 begon aan de wedstrijd en na een paar minuten had Apollo al de eerste treffer gescoord. HCB’92 had gelukkig de beschikking over 1 wisselspeler dankzij Jelt van den Langenberg die meespeelde. De opdracht van de Boxtelse coach, in de aanval zo veel mogelijk in beweging te blijven en goed instarten,  werd goed uitgevoerd. Dit wierp zijn vruchten af en al snel wist Jorien Strik de gelijkmaker te maken. Ondanks heel goed verdedigen door HCB’92 lukte het Apollo toch om te scoren. Dit werd echter snel weer recht getrokken door een mooie bal uit de hoek van Bart Strik. Sanne van de Steen en Lenne van den Langenberg hadden in de hoeken tegenstanders die 30 cm groter waren maar hielden heel goed stand. In de aanval kreeg HCB’92 de mogelijkheid om een voorsprong op te bouwen en met rust was het 3-5.

Direct in de tweede helft ging HCB’92 verder waar de eerste helft mee geëindigd was. Door nog twee rake schoten van HCB’92 werd er verder uitgelopen naar 3-7. Het goede keeperswerk van Waud Berkien en het evenzogoed coachen van zijn verdediging was een sta in de weg voor Apollo, zij konden niet dichterbij te komen. HCB’92 bleef goed samen spelen en van de ruimte tussen de verdediging gebruik maken. Jelt scoorde nog  een mooie goal, echter de scheidsrechter beoordeelde dat het een cirkelfout was. Door mooie  combinaties tussen Tess Berkien en Jorien en het goed cirkellopen van Ive van den Langenberg wist HCB’92 de voorsprong te behouden. Bart en Tess  scoorden nog een paar keer net als het thuisspelende team.  Uiteindelijk was er, na het laatste fluitsignaal,  een eindstand van 6-10 af te lezen op het scorebord.

Troste coach had na afloop nog het volgende te melden aan zijn team :
“Echt een dik verdiende overwinning, geweldige teamprestatie geleverd”.

 

Bron : www.HCB `92.nl
Auteur : Bart van den Langenberg
Meer nieuws HCB`92 >>>>


02-04-2017
 
 
Apollo D1 –  HCB'92 D1  
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)