Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Aristos DA1 - HCB`92 DA1
 

 

Het regent gele kaarten bij HCB’92 A-jeugd

Afgelopen zondagmorgen 5 maart , na een paar weken vrij vanwege carnavalsvakantie, hadden de meiden van HCB’92 weer een handbalwedstrijd. In Best ging iedereen er met veel zin tegenaan. Helaas werd er al snel gescoord door Aristos. HCB’92 was vervolgens aan zet, met een mooie break die Manon Foolen aangooide naar Anouk Foolen waarbij de bal achter de keepster in het net viel. Aristos kreeg in eerste helft meerdere mogelijkheden om een voorsprong te nemen. Drie doelpunten kon HCB’92 voor de rust nog maken.

Bruni vd Biggelaar maakte vanaf de cirkel een goal, Anouk Foolen vanuit een sprongschot en Anouk Schellekens vanuit de hoek. Ruststand 9-4.  De eerste goal van tweede helft was voor HCB’92.  Anouk Foolen ging goed door op de verdediging en scoorde in de bovenhoek. Helaas ging het met de verdediging van HCB’92 stukken minder. Aristos wist er veelvuldig doorheen te komen. Gitte Vanhout maakte ook nog een paar mooie goals maar die werden afgefloten. Manon Vriens maakte ook nog een doelpunt door een onverwachts afstands-schot. In tweede helft was er onvoldoende samenspel bij HCB’92 om het de tegenstander moeilijk te maken. Ook hadden de Boxtelse meiden pech met beslissingen van de scheidsrechter. Er werd veel afgefloten door de scheids van Aristos. Met 4 gele kaarten, 1 x 2 minuten tijdstraf , en enkele penalty’s tegen werd de eindstand 21-10 voor de thuisploeg.

 

Bron : www.HCB `92.nl
Auteurs: Manon Vriens
Meer nieuws HCB`92 >>>>


05-03-2017
 
 
Aristos DA1 - HCB`92 DA1
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)