Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Bouwcenten HVW DA1 –  HCB'92 DA1
 

 

A jeugd HCB’92 verliest in Wanroij

Een week geleden dacht de A-jeugd nog dat ze deze zondag 27 november tegen PSV Handbal zouden spelen, echter de bond besliste dat een tussentijdse wijziging qua niveau nodig was, en met onmiddellijke ingang waren enkele teams in diverse poules geswitcht. Dus ging meisjes A naar Bouwcenten HVW in Wanroij in plaats van richting Eindhoven.

De eerste goal van de wedstrijd was voor HVW vanaf de cirkel. Manon Vriens maakte er snel  1-1 van, ze wierp een mooi afstandsschot en de bal kwam in de linker bovenhoek terecht. De volgende acht doelpunten werden gemaakt door HVW  waarmee er al een behoorlijk gat was geslagen. Voor de rust kon Gitte Vanhout nog een mooie break-out lopen en goed afronden. Ruststand 9-2 voor HVW.
Na de rust ging Veerle van Abeelen in de goal. In de tweede helft was het weer HVW die drie keer wist te scoren alvorens HCB’92 weer aan zet was. Lindy van Haaren bracht met een mooie goal de stand op 12-3. Wederom scoorde de thuisploeg  driemaal.  Liza van Rooij werd mooi aangespeeld op de cirkel en zo kwam de 15-4 op het scorebord. HVW maakte hierna nog vier goals waarvan een penalty. De laatste twee goals van de wedstrijd waren voor HCB’92, Gitte maakte scoorde vanuit de hoek en Manon Foolen benutte de toegekende penalty. Eindstand 19-6 voor HVW. Beide keepsters van HCB’92, Manon F en Veerle,  hebben goed staan keepen.

Bron : www.HCB `92.nl
Auteur : Bruni van den Biggelaar
Meer nieuws HCB`92 >>>>


27-11-2016
 
 
Bouwcenten HVW DA1 –  HCB'92 DA1
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)