Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

D- jeugd HCB`92 - EHV
 

 

HCB`92 D-jeugd moet werken aan conditie

Er stond voor deze zaterdag 24 september een thuiswedstrijd tegen EHV D1 uit Eindhoven op de kalender.  Altijd een zware tegenstander, die niet echt op het zelfde niveau handballen.
Na elkaar begroet te hebben begonnen beide ploegen met het spel . Helaas stond HCB’92 al snel een paar punten achter. Waud Berkien maakte het eerste doelpunt, 1-3 met snel daarna nog een treffer, 2-3. Bart Strik stond in het Boxtelse doelgebied goed z’n mannetje , na een paar goals van Tess Berkien en kansen voor Ive vd Langenberg en Jonier Nabih werd toch de ruststand  6 – 10.

In de tweede helft was de tegenstand echt te groot. Ondanks het goed verdedigen van Lotte Tholen en Lenne vd Langenberg , lukte het niet om de D-jeugd uit Eindhoven bij te benen. Nog wel een mooie treffer van Jorien Strik, 7 – 12, maar dit mocht niet helpen. HCB’92  heeft een goede wedstrijd gehandbald met mooi samenwerken in verdediging en aanval maar helaas was de tegenstander beter en werd de eindstand 7 – 20.

Bron : www.HCB `92.nl
Auteur : Bart vd Langenberg
Meer nieuws HCB`92 >>>>


24-09-2016
 
 
D- jeugd HCB`92 - EHV
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)