Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

E jeugd HCB'92 -Helios’72
 

 

Mooie wedstrijd E jeugd HCB'92 -Helios’72

Er werd door HCB ’92 vanaf het begin van de wedstrijd hard gewerkt in de verdediging en in de aanval goed de samenwerking gezocht. Toch kwam Helios’72 met een knappe goal op 0-1.  Denise Steenbakkers maakte er na goed aanspelen van Fanni Török 1-1 van.  HCB’92 kreeg weel kansen in de aanval. Jara Schoenmakers kwam door mooi samenspel van het hele team een aantal keer goed vrij, en had een paar mooie ballen op goal, maar deze werden keer op keer gestopt door de uitstekend keepende keepster van Helios’72. Denise kreeg zo ook nog een paar mogelijkheden die werden gestopt. Fanni pakte de terugkerende bal, maar doordat ze deze te snel wilde afmaken schoot ze langs. De bezoekers kwamen op voorsprong van 1-4, ondanks het felle verdedigen van HCB’92, waarbij met name Yuna de Punder de bal vaak wist te onderscheppen. In de laatste seconde van de eerste helft wist Fanni er toch nog 2-4 van te maken.

Begin van de tweede helft begon Helios’72 met het uitbouwen van de voorsprong, oa na een prachtige schijnbeweging, werd het 2-6. Na wederom een aantal kansen van Denise en Jara die gestopt werden of naast gingen, was de volgende poging van Jara vanuit de rechterhoek wel raak. Helios’72 kwam met een bal via binnenkant paal op 3-7. Maar HCB’92 gaf niet op. Bleef verdedigend goed staan, ieder zijn vrouwtje en elkaar hierbij helpen. Met pitbul Yuna en Jara die veel ballen onderschepte net over de middellijn en Denise en Fanni als laatste sluitpost op de cirkel. In de aanval werd het veld breed gehouden en werd er goed samengespeeld. Denise wist zo toch weer op 4-7 te komen. Toen kwam Fanni op stoom, maar ook Helios’72 bleef haar puntjes pakken. Sanne Schellekens  lette goed op en wist Fanni aan te spelen op de cirkel; 7-10. Met een break waarbij Fanni en Jara goed samenspeelde kon Jara de stand weer verder verkleinen naar 8-10. Door een gestopte bal van HCB’92 en wel  een goal voor Helios’72 werd het kort voor het einde niet 9-10 maar 8-11. De goed spelende topscorer van deze wedstrijd Fanni besliste de eindstand op 9-11.
Het was een mooie en spannende wedstrijd, waarin er met plezier en goed samenspel is gespeeld. Door iedereen werd gelopen en voor elkaar gewerkt. De wedstrijd misschien verloren, maar voor mijn gevoel toch een beetje gewonnen want als al die kansen er toch eens in waren gegaan…..
 

Bron : HCB `92
Auteur coach Wendy
Meer nieuws HCB`92 >>>>


20-05-2017
 
 
E jeugd HCB'92 -Helios’72
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)