Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Habo'95 D3 -  HCB`92 D1
 

 

HCB`92 D-jeugd wint met dubbele cijfers

Afgelopen zaterdag  4 maart vertrok HCB`92 D-jeugd naar Boekel, een wedstrijd tegen Habo’95 stond op de planning. Vooraf nog een heel geregel geweest om het volledige team op tijd aan de start te krijgen, want  enkele teamgenootjes hadden eerst nog meegespeeld in Someren omdat anders de C-jeugd te weinig spelers had om de wedstrijd door te laten gaan.

Heel fijn dat de moeder van Tess Berkien hiervoor eerder wilde vertrekken en ook nog zorgde dat de kinderen op tijd op het volgende adres aankwamen, ondanks de geringe tijd tussen de wedstrijden. Om 11.00uur bij aanvang was Habo’95 nog niet compleet en door een heel sportief gebaar van coach Bart van den Langenberg werd er aangevangen in een opstelling 6 tegen 6. HCB’92 was door alle hectiek niet van slag en maakte de openingstreffer. Na enkele minuten spelen had de laatste speler van de tegenstander zich gemeld en werd er vervolgens met complete teams verder gespeeld. HCB’92 nam al snel de voorsprong door een paar mooie acties. Habo’95 wist geen oplossing te bedenken om het snelle instarten van Jorien en Bart Strik te voorkomen. Beide speelden, de “vrije man” in de persoon van Tess, iedere keer midden voor de goal, goed de bal in de handen en zij kon dan ook bijna iedere keer hieruit scoren. Voor de rust had HCB’92 al dubbel zoveel goals gemaakt als het thuisspelende team, ruststand 3-6.  De tweede helft werd door HCB’92 op dezelfde wijze voortgezet en met zeer goed verdedigen en in de aanval de nodige goals te scoren was de uitslag uiteindelijk 7-14. Een zeer verdiend resultaat voor de D-jeugd van HCB’92.

Bron : www.HCB `92.nl
Auteur : Bart van den Langenberg
Meer nieuws HCB`92 >>>>


04-03-2017
 
 
Habo'95 D3 -  HCB`92 D1
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)