Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Habo'95 DA3 - HCB`92 DA1
 

 

Tegenstander HCB’92 A-jeugd maatje te groot

De eerste wedstrijd van 2017 van A-jeugd werd zondag 8 januari gespeeld in Boekel, de tegenstander was HABO’95. De eerste 10 minuten ging vrij aardig gelijk op, wel was meteen duidelijk dat HABO’95 veel sneller was als HCB’92. Door balverlies aan de kant van Boxtelse dames kon HABO’95 uitlopen. Ook werd er niet aangepakt in de verdediging.

Het eerste doelpunt voor HCB’92 werden door Gitte Vanhout vanuit de hoek gescoord. Ook de tweede werd op identieke wijze door Gitte gemaakt. Liza van Rooij kon het doel vinden nadat ze goed doorstartte naar de cirkel en maakte 8-3. Manon Vriens wist de ruststand op 12-4 te brengen door een goed samenspel met Lindy van Haaren in een snelle aanval.
Na de rust duurde zeker 10 minuten voordat HABO’95 weer flink ging scoren. In deze fasee van de wedstrijd stopte Manon Foolen drie penalty’s. Veerle van Abeelen en Lieke van Rooij wisten samen de topscoorster van de tegenstander te stoppen, zij kreeg geen kans meer. Gitte Vanhout wist nog een keer het doel te bereiken doordat Liza van Rooij een goede sper zette. Eindstand 22-5.

 

Bron : www.HCB `92.nl
Auteur: Liza van Rooij 
Meer nieuws HCB`92 >>>>


08-01-2017
 
 
 
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)