Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

HCB'92 DC1 – Habo'95 DC2  
 

 

HCB’92 C-jeugd is Habo’95 de baas

Laatste wedstrijd van het zaterdag 20 mei programma van HCB’92 was voor de C-jeugd. Hun tegenstander vanuit Boekel kwam op bezoek. Het eerste doelpunt scoorde Habo’95 maar daarna scoorde al snel Veerle van Abeelen het eerste doelpunt voor HCB’92 met een sprongschot. En de volgende goal schreef Veerle ook op haar naam met  een snelle aanval. De Boxtelse verdediging stond iets minder goed dus daarom scoorde Habo’95 een aantal keer. Het bleef gelijk opgaan. Als Habo’95 scoorde dan deed HCB’92 dat ook.  

Voor de rust kwam Anouk Schellekens en Veerle paar keer in schotrijke positie wat een paar doelpunten opleverde. De ruststand was 7-6 in het voordeel van HCB'92.In de tweede helft stond de verdediging van HCB’92 een stuk beter. Al snel maakte Anouk Foolen met een break-out een mooi doelpunt, daarna was ze nog een paar maal trefzeker. Habo’95 kreeg in het tweede gedeelte nog maar 1 mogelijkheid om te scoren. De laatste 2 HCB’92 goals  werden gemaakt door Lieke van Rooij en Tess Berkien. Lieke startte op tijd in en maakte een mooi doelpunt met een afstandsschot, en het schot van Tess verraste de keepster van Habo’95. De eindstand is 12-7 geworden .


Bron : HCB `92
Auteur Renske Wagemans
Meer nieuws HCB`92 >>>>


20-05-2017
 
 
HCB'92 DC1 – Habo'95 DC2  
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)