Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

HCB'92 D1 - Acritas D2  
 

 

HCB`92 D-jeugd  krijgt koploper op bezoek

Op zaterdagmiddag 3 december in sporthal PiusX speelde de D-jeugd van HCB’92 haar thuiswedstrijd tegen Acritas D2. Vorig seizoen zat dit team ook in dezelfde wedstrijdpoule, HCB’92 wist bij voorbaat al dat dit een moeilijke partij zou worden, bij de tegenstander zit een specifieke speler die heel goed kan handballen.

In het begin van de wedstrijd bleek dat het nog steeds hetzelfde spelletje was, de verdediging van HCB’92 is hier niet tegenop gewassen en stond al snel 0-4 achter. Na een mooie actie en goed samenspelen lukte het Anouk Hermans om de eerste tegengoal te scoren. Coach Bart paste een andere tactiek toe, verplaatste wat posities in zijn verdediging en probeerde hiermee om schutters van bezoekers vast te zetten, helaas lukte dit niet helemaal en liep Acritas uit naar 2-8.
Dit was ook de ruststand. Na rust ging HCB’92 er weer tegenaan. In de tweede helft had HCB’92 de verdediging veel beter voor elkaar en in de aanval wist de thuisploeg ook een paar goals te scoren. Door slordig spel aan Boxtelse kant lukte het niet om dichterbij te komen. Ondanks de vier goals gescoord door Bart Strik, Anouk nog een tweede , en ook tweemaal door Tess Berkien, stond er een eindstand van 6-14 op het scorebord af te lezen.

Coach Bart was enigszins teleurgesteld over dit verlies, er had zeker meer in gezeten.

Bron : www.HCB `92.nl
Auteur : Bart van den Langenberg
Meer nieuws HCB`92 >>>>


03-12-2016
 
 
HCB'92 D1 - Acritas D2  
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)