Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

HCB'92 D1 – Bedo D1  
 

 

HCB`92 D-jeugd verliest van Aarle-Rixtel

Voor zaterdag 11 maart stond in eigen huis de wedstrijd tegen Bedo D1 op het programma. Al eerder dit seizoen hadden beide ploegen tegen elkaar gespeeld en toen had HCB’92 in de laatste minuten van de wedstrijd verloren met 1 punt verschil. Voor aanvang werd afgesproken met de coach dat het belangrijkste was om het eigen spelletje te spelen en niet achter de tegenstander aan te gaan rennen.

Bekend was dat Bedo drie grote spelers in het midden heeft staan die vrijwel alleen het spel maken en dat ze de rest als veldvulling zien (beetje jammer).  HCB’92 begon extra gemotiveerd aan de wedstrijd  en daardoor kon het de eerste helft goed bij blijven bij de tegenstanders. Door diverse goals van Bart Strik en Tess Berkien wist HCB’92 zelfs tot de rust op gelijke hoogte te blijven, ruststand 4-4.  In de tweede helft ging de tegenstander alleen nog maar hun beste spelers inzetten en de mindere moesten op de bank blijven. Dit kon HCB’92 helaas niet bijbenen en keken al snel tegen een achterstand van 7-12 aan. Desondanks wisten de Boxtelse spelers zich nog enigszins te herpakken en door goede combinaties in de aanval slaagden ze er toch nog in om de eindstand te brengen op 10-13. Al met al goed gespeeld door HCB’92, alleen jammer dat in het begin tweede helft de aansluiting werd verloren wat verderop niet meer in te halen was.

 

Bron : www.HCB `92.nl
Auteur : Bart van den Langenberg
Meer nieuws HCB`92 >>>>


11-03-2017
 
 
HCB'92 D1 – Bedo D1
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)