Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

HCB `92 D1 - Bedo D2
 

 

HCB`92 D-jeugd overloopt tegenstander Bedo

Zaterdagmorgen 1 oktober stond voor Djeugd van HCB’92 de wedstrijd tegen Bedo op het programma, een tegenstander waarvan in het vorig seizoen tweemaal was gewonnen. Met een goed gevoel begon HCB’92 aan de wedstrijd. Al snel werd de score geopend door een mooi schot van Tess Berkien. Door niet goed opletten in de verdediging was de stand alweer snel gelijk. Jorien Strik en Waud Berkien  zorgden ervoor dat HCB’92 weer op voorsprong kwam. 

Een mooie actie van Ive vd Langenberg werd halverwege de eerste helft niet beloond met een doelpunt, ze werd mooi vrijgespeeld op de cirkel maar het lukte net niet om deze kans te verzilveren. Door het goede spel in de aanval en het snel aanpakken van de tegenstander en nog de nodige doelpunten van HCB’92 werd de ruststand 9-2.

Begin van de tweede helft maakte Jorien wederom een goal en door treffers van Bart Strik en Tess kon de score verder uitgebouwd worden. De Boxtelse jeugd was ook deze wedstrijd een maatje te groot voor de bezoekers uit Beek en Donk.  Door het behaalde resultaat, eindstand 18-2, staat Djeugd momenteel bovenaan in het klassement vanwege beste doelsaldo.


Bron : www.HCB `92.nl
Auteur : Bart van de Langenberg
Meer nieuws HCB`92 >>>>


01-10-2016
 
 
HCB `92 D1 - Bedo D2
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)