Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

HCB'92 D1 - Habo'95 D2
 

 

Vreemde wedstrijd van HCB`92 D-jeugd met positief einde

Op zaterdagmiddag 8 april werd de wedstrijd tegen Habo’95 afgewerkt. Deze wedstrijd was op verzoek van tegenstander verplaatst. Op een middag spelen betekent meestal dat er enkele van eigen team niet kunnen spelen maar de coach had gezocht en gevonden, 3 invallers ,Samantha Peijnenburg, Anouk Hermans en Jelt van den Langenberg maakten het team van D-jeugd compleet. 

HCB’92 startte de wedstrijd met voorkennis. Vanuit de zaalcompetitie kende HCB’92 de spelwijze van dit team. Door het eigen spel te spelen kwam HCB’92 al snel op voorsprong. Bart en Jorien Strik maakten beiden een fraaie treffer. Doordat Habo’95 niet alert genoeg reageerde op Jorien maakte ze er 3-0 van.  De tegenstander ging bij deze stand meer focussen om Jorien uit haar spel te houden, echter daardoor kwamen er kansen voor Bart en Anouk Hermans en hierdoor kon Anouk tweemaal scoren waardoor het 5-0 werd. Habo’95 kwam maar niet los, echter net voor de rust kregen ze de bal achter keeper Waud Berkien wat de ruststand op 5-1 bracht.

Na de rust lukte het HCB’92 niet meer zo goed om door de Boekelse verdediging heen te komen en de tegenstander kwam wel wat terug. Met nog 10 minuten op de klok deed zich een situatie voor wat het verlies voor HCB’92 had kunnen betekenen. Habo’95 liep een break-out en Waud  kwam uit zijn goal en had gelijktijdig met de tegenstander de bal. De scheidsrechter floot en iedereen dacht aan een vrije worp voor Habo’95, maar dit was niet het geval, de Boxtelse keeper kreeg rood voor deze actie. Achteraf bleek dat HCB’92 deze nieuwe regel niet kende, het betekende verder zonder keeper  en een twee minuten tijdstraf. Bart verving Waud. De tegenstander kreeg ook nog een strafschop en kwam daarmee terug in de wedstrijd tot 5-4. HCB’92 was even de weg kwijt door dit gebeuren maar wist gelukkig de gelijkmaker te voorkomen, en maakte zelfs nog 6-4. Laatste vijf minuten van de wedstrijd waren uiterst spannend, Habo’95 wist nog een keer te scoren maar verder dan dat kwam het team niet. Scheidsrechter Gina Smulders lichtte haar beslissing nog even toe na de wedstrijd waarom ze Waud  de rode kaart moest geven.  Met een wijze les rijker en de winstpunten in eigen huis gehouden ging HCB’92 toch tevreden onder de douche.

 

Bron : www.HCB `92.nl
Auteur : Bart van den Langenberg
Meer nieuws HCB`92 >>>>


08-04-2017
 
 
HCB'92 D1 - Habo'95 D2
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)