Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

HCB`92 D1 - MBDE/De Sprint D1
 

 

Lekkere snelle wedstrijd van de HCB`92 D-jeugd

Zondagmorgen 15 januari moest de D-jeugd in sportcomplex de Braken om 9.00uur starten tegen MBDE/De Sprint. Aan de vorige wedstrijd tegen deze ploeg had HCB’92 niet zo’n goede herinnering, in Deurne na een zeer goede eerste helft met een voorsprong van 1-9, werd er na een zeer slechte tweede helft toch verloren met 14-12. Met dit in het achterhoofd had de Boxtelse D-jeugd  een voorbeeld hoe het niet moest.

Helaas waren twee eigen spelers niet van de partij dus zonder wissel moest HCB’92 het zien te klaren. Nadat scheidsrechter Gina iedereen welkom heette, en Jort Berkien de tijd had ingesteld, kon de wedstrijd beginnen. Al snel stond de 1-0 op het scorebord door een goal van Jorien Strik.  Samen met coach Bart van den Langenberg was er afgesproken om elkaar goed te helpen in de verdediging en met snelle uitbraken proberen te scoren. Dit lukte goed, de thuisploeg hield keurig de 0 en door 4 goals op rij van Tess Berkien was er een marge van 5 doelpunten. Geconcentreerd en goed verdedigend werden er nog twee goals van Bart Strik bij  opgeteld en op slag van rust was het al 7-0 voor HCB’92. In de korte pauze werd er nog even terug gedacht aan vorige wedstrijd tegen deze tegenstander en iedereen begreep dat ze niet moesten verslappen. Grote motivatie in het team op weer te starten aan de tweede helft, met name bij Waud Berkien die de nul wilde houden.  HCB’92 ging goed verder, Sanne van der Steen stond haar mannetje in de hoek. Tess, Bart en Jorien scoorden nog een paar keer en bouwden de stand verder uit naar 12-1. Na een mooie verdedigende actie van Lenne van den Langenberg kreeg ze een strafworp tegen, gelukkig stond Waud in de goal die deze zeven meter keurig stopte.  Cirkelloopster Ive van de Langenberg wist vanaf de cirkel nog een keer de keeper te passeren en Tess maakt uiteindelijk de laatste goal 15-1. HCB’92 was erg blij met het eindresultaat, eindelijk een wedstrijd lekker op snelheid uitgespeeld en verdiend gewonnen!. 

 

Bron : www.HCB `92.nl
Auteur : Bart vd Langenberg
Meer nieuws HCB`92 >>>>


15-01-2017
 
 
HCB`92 D1 - MBDE/De Sprint D1
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)