Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

HCB`92 D1 - Zephyr D1 
 

 

HCB`92 D-jeugd  houdt niet lang genoeg stand

HCB`92 D-jeugd had zaterdag 5 november een thuiswedstrijd op het programma staan. Tegenstander Zephyr uit Schijndel kwam op bezoek. Terugkijkend op de resultaten van vorig seizoen zou dit een gelijkwaardige tegenstander zijn. Na eerst teamfoto’s te hebben gemaakt ging HCB’92 met een goed gevoel van start. De eerste treffer was voor Zephyr maar door snelle tegenaanval en een goed schot van Tess Berkien  werd de stand gelijk getrokken. Opnieuw kwam HCB’92 op achterstand, en wederom door goed samenspel werd het 2-2. Dit was een fase dat het Boxtelse team de goal goed wist te vinden en door goals van Tess, Jorien Strik en Waud Berkien liep HCB’92 uit naar een  5 – 2 voorsprong. Helaas liet HCB’92 hierna het speelniveau zakken en daardoor had Zephyr de mogelijkheid om te paar keer te scoren. Ruststand 5-4.

Na de rust had er bij beide teams een keeperswissel  plaatsgevonden. Dit was een slimme zet van Zephyr want de keeper van eerste helft bleek ook een goede veldspeler te zijn. HCB’92 kwam hierdoor lastig in haar spel en het lukte niet echt meer om te scoren. Wel voldoende kansen maar die werden helaas niet benut. De gasten daarentegen waren beter in de afronding en door een matige tweede helft van HCB’92 werd de eindstand 6 – 9 voor Zephyr.
Jammer dat HCB’92 het goede resultaat van de eerste helft niet heeft door kunnen zetten. Hopelijk lukt dat volgende wedstrijd beter.

 

Bron : www.HCB `92.nl
Auteur : Bart van den Langenberg
Meer nieuws HCB`92 >>>>


05-11-2016
 
 
HCB`92 D1 - Zephyr D1 
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)