Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

HCB`92 DA1 - Bouwcenter HVW DA1
 

 

HCB’92 A-jeugd speelt wederom goede wedstrijd

Op vroege zondagmorgen stond er een thuiswedstrijd op het programma. HCB’92 opende de wedstrijd met een doelpunt van Veerle van Abeelen die netjes werd aangespeeld door Anouk Foolen. Al snel maakten de gastspelers van HVW de stand gelijk 1-1. Door te laat aanschuiven in de verdediging van HVW werd er een penalty toegekend aan HCB’92, die werd benut door Anouk Schellekens.

Daarna waren de meiden van Bouwcenter Centen HVW uit Wanroij die tweemaal achter elkaar scoorden doordat er niet goed werd aangepakt in de verdediging. Ook werd er nog een penalty toegekend aan HVW maar deze werd keurig gestopt door de Boxtelse keepster. Vanuit de rebound maakte HVW er toch 2-4 van. Door een snelle aanval wist Gitte Vanhout vanuit haar hoekje te scoren. Net voor de rust maakte HVW nog 2 doelpunten. Ruststand 3-6 voor de bezoekers.

Na de rust begonnen de meiden van HCB’92 weer aan de tweede helft met de nodige aanwijzingen van coach Elly Meulendijk. Gitte maakte het puntenverschil als eerste kleiner door mooi vanuit de linkerhoek de keepster te passeren. Daarna was het de beurt aan Veerle vanuit een 9-meter worp. HVW kon toch weer iets uitlopen omdat HCB’92 speelsters elkaar de bal niet goed toespeelden. Bij een tussenstand van 5-7 maakte Anouk S haar tweede van de wedstrijd, ze kwam omhoog en gooide de bal laag in de hoek. HCB’92 verslapte iets naarmate de wedstrijd vorderde. Door niet goed aanpakken wist HVW de Boxtelse verdediging te passeren. Het balverlies van HCB’92 in de aanval werd ook enkele malen afgestraft met een break-out waardoor er op een gegeven moment weer een gat van 4 doelpunten was in het voordeel van HVW, 6-10.

HCB’92 kreeg een penalty mee en hiervoor kwam keepster Manon Foolen uit haar goal om deze te scoren , waarna ze weer vliegensvlug terugkeerde om haar doelgebied te verdedigen. De laatste goal van de wedstrijd werd gemaakt door Gitte, zij wist nog een break-out te lopen en bracht hiermee de eindstand 8-10. Het A-team had goed samenspel laten zien en het was aan een ieder af te lezen dat er een lekkere pot was gehandbald.

 

Bron : www.HCB `92.nl
Auteur: Gitte Vanhout
Meer nieuws HCB`92 >>>>


29-01-2017
 
 
HCB`92 DA1 - Bouwcenter HVW DA1
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)