Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

HCB'92 DA1 –  Elshout DA2 
 

 

HCB’92 A-jeugd verslaat Elshout DA2 in Pius X

Zaterdagmiddag  11 februari moest de A-jeugd van HCB’92 in de PiusX tegen Elshout. Deze tegenstander, halverwege de competitie toegevoegd aan de poule waarin HCB’92 is ingedeeld, was vooraf niet in te schatten op niveauverschil, maar de A-jeugd van Boxtel zitten momenteel in een goede flow en gingen er met z’n allen vol in.

De openingstreffer werd gemaakt door Gitte Vanhout vanuit de hoek. Anouk Schellekens liep een mooie break-out waardoor de 2-0 viel. Door goed samenspel tussen Gitte en Liza van Rooij kon Gitte de 3-0 op het scorebord zetten. HCB’92 stapte ver uit op haar aanvallers waardoor er een gat kwam voor Elshout en ze konden scoren, maar al snel scoorde Lieke van Rooij weer voor HCB’92 4-1. Hierna vielen een aantal goals voor Elshout. Veerle van Abeelen was de eerste die weer scoorde voor HCB’92 door een goed aangespeelde bal van Bruni v/d Biggelaar. Gitte wist nog twee keer het doel te vinden door snelle break-outs. Anouk Schellekens kreeg de bal goed aangespeeld en met een mooi afstandsschot maakte zij doelpunt nummer  8. De Boxtelse verdediging zakte voor rust een beetje in, waardoor Elshout toch weer dichterbij kwam door een aantal keer te scoren. Voor de rust wist Manon Vriens ook nog het doel te vinden door een mooi afstandsschot die door de benen van de keeper ging. Ruststand 10-7 in het voordeel van HCB’92.

 Na de rust, begon Gitte aan een goede reeks, drie keer vanuit haar hoekje te scoren, en nog een keer door een snelle break-out 14-9. De tegenstander kreeg geen vat op de topscoorster van deze wedstrijd. Anouk Foolen wist vrij te komen op de cirkel door het goede weg starten van Lindy van Haaren en scoorden 15-9. Keepster Manon Foolen wist goede break-outs te gooien, en ook de 16-10 werd door Lieke van Rooij hierdoor gemaakt. Liza kreeg een penalty mee vanaf de cirkel omdat ze goed doorstartte, deze werd benut door Anouk Schellekens. Ook Bruni v/d Biggelaar wist het doel nog te vinden in de laatste seconde van de wedstrijd vanuit een 9-meter. Eindstand 18-11.

 

Bron : www.HCB `92.nl
Auteurs: Liza en Lieke van Rooij.  
Meer nieuws HCB`92 >>>>


12-02-2017
 
 
HCB'92 DA1 –  Elshout DA2 
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)