Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

HCB'92 DA1 – Habo'95 DA3 
 

 

HCB’92 A-jeugd verliest van beter spelend Habo’95

Zondag 12 maart stond er een thuiswedstrijd op het programma. Deze wedstrijd werd gespeeld in sporthal PiusX te Liempde. De meiden van HCB’92 begonnen slordig aan de wedstrijd waardoor ze al snel achter kwamen te staan met 0-6. Een tegenspeelster van Habo’95 had aandeel bij elke goal, ofwel zij rondde zelf af of speelde een teamgenoot aan die in goede positie stond om te scoren. HCB’92  kon in de aanval moeilijk de zwakke plek vinden van het team uit Boekel, maar toch lukte het Gitte Vanhout om het eerste doelpunt te maken vanuit haar favoriete hoekje. Door de slechte verdediging aan de Boxtelse kant en goed samenspel van Habo’95 stond de stand al gauw op 1-9. Daarna waren het twee keer de Boxtelse meiden die wisten te scoren. Veerle van Abeelen die mooi doorstartte over de cirkel en Anouk Foolen vanuit een 9-meterworp in de kruising. Habo’95 scoorde voor rust nog tweemaal. Ruststand 3-11.

Na goede tips en instructies in de rust gingen de meiden van HCB’92 volle moed verder met de wedstrijd. Het was Manon Vriens die goed instartte en zo de Boekelse keepster wist te passeren. De verdediging bij HCB’92 stond na de rust veel beter. Ook werd er mandekking gezet op de Boekelse speelster die de hele wedstrijd naar haar hand zette. Ondanks dat zij door deze manier van verdedigen door Manon Vriens geen kansen meer kreeg om het spel te maken, lukte het de overige meiden HABO’95 toch nog om 3 keer voorbij te komen aan de Boxtelse verdediging. Gitte Vanhout scoorde in het laatste gedeelte nogmaals op identieke wijze vanuit de hoek zoals ze eerder deze wedstrijd deed. Uiteindelijk over de hele wedstrijd gezien was HCB’92 niet in staat om koploper HABO’95 het lastig te maken. Eindstand 5-18.

Bron : www.HCB `92.nl
Auteur: Gitte Vanhout
Meer nieuws HCB`92 >>>>


12-03-2017
 
 
HCB'92 DA1 – Habo'95 DA3
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)