Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

HCB`92 DA1 - Habo’95 DA3
 

 

A jeugd HCB’92 laat winst over aan Habo `95 DA3

Zondag  6 november om 9.00uur stond de A-jeugd van HCB’92 als eerste team van die dag  in de zaal om hun thuiswedstrijd  tegen Habo’95 uit Boekel te spelen. Ondanks het vroege tijdstip stonden de speelsters van HCB’92 allemaal fris en fruitig op het veld. Helaas begon de wedstrijd met een goal van Habo’95,  0-1.

Maar al snel kwam Anouk Schellekens met de gelijkmaker, 1-1.Daarop volgde nog 2 doelpunten van de tegenstander. Liza van Rooij kwam omhoog en schoot hem links onder in de hoek en maakte er 2-3 van. De volgende 4 doelpunten werden gemaakt door Habo’95, 2-7.Toch wist Gitte Vanhout toch nog 1 doelpunt te maken vanuit de hoek 3-7. In de loop van de wedstrijd begon Habo’95 flink uit te lopen met als ruststand 3-11.Ook in tweede helft waren de eerste paar doelpunten voor Habo’95, 3-20. HCB’92 wist nog te scoren, Bruni vd Biggelaar maakte met een sprongschot de vierde goal voor haar team. Veerle van Abeelen schreef ook nog een doelpunt op haar naam door de keeper te verrassen met een stuitbal. Toen het eindsignaal luidde was de stand 5-22 in het voordeel van Habo’95.

Ondanks dat de stand dat niet doet vermoeden zit er lichte vooruitgang in het spel van de A-jeugd van HCB’92, die in een nieuwe categorie nog even hun draai moeten vinden.

Bron : www.HCB `92.nl
Auteur : Lindy van Haaren
Meer nieuws HCB`92 >>>>


06-11-2016
 
 
HCB`92 DA1 - Habo’95 DA3
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)