Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

HCB`92 DA1 - Olympia`89 DA1
 

 

HCB’92 A-jeugd houdt punten in Boxtel

Zondagochtend 20 november had de A-jeugd van HCB’92 een thuiswedstrijd tegen Olympia op het programma staan. De openingstreffer werd gemaakt na tien minuten speeltijd, nadat over verschillende schijven de bal uitkwam bij Manon Vriens die hem netjes afmaakte. Ook het tweede doelpunt werd gemaakt door Manon Vriens.

Olympia wist ook te scoren maar dit werd meteen afgestraft door Gitte Vanhout die een penalty benutte welke Liza van Rooij meekreeg. Het vierde doelpunt voor HCB’92 werd gemaakt door Lieke van Rooij met een mooi 1-2tje met Liza van Rooij. Anouk Schellekens kwam goed vrij op de cirkel waardoor de 5-1 viel. Nadat Olympia een aantal keer het doel gevonden had scoorde Lieke van Rooij een mooi doelpunt doormiddel van een 1-2tje met Anouk Schellekens. Ruststand 6-3. HCB’92 stond het begin van de tweede helft niet helemaal op scherp waardoor om en om gescoord werd. Lieke van Rooij, Liza van Rooij en Gitte Vanhout wisten nog te scoren maar Olympia kwam terug tot 10-10. Manon Foolen stond goed te keepen waardoor heel het team in de overwinning ging geloven en zette nog even in de laatste minuten een tandje bij. Liza van Rooij en Lieke van Rooij wisten beiden nog te scoren en het hele team hield de verdediging goed dicht, waardoor de punten in Boxtel bleven. Eindstand 12-10.

Bron : www.HCB `92.nl
Auteur Liza v Rooij 
Meer nieuws HCB`92 >>>>


20-11-2016
 
 
HCB`92 DA1 - Olympia`89 DA1
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)