Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

HCB'92 DA1 - Tremeg DA1
 

 

HCB’92 A-jeugd speelt nette wedstrijd tegen Tremeg

De Boxtelse jeugd stond al snel zondag 15 januari in eigen huis op een 0-2 achterstand. Gitte Vanhout maakte vanuit haar favoriete hoek de eerste voor HCB’92. Tremeg uit Gemert ging volle kracht vooruit en de volgende 4 doelpunten leverde 1-6 op.

HCB’92 kon weer een puntje bijschrijven nadat Veerle van Abeelen vanaf de cirkel een doelpunt maakte. Tremeg bleef snelle aanvallen spelen en verruimde de marge  verder. De derde treffer voor HCB’92 was  werd gescoord door Bruni vd Biggelaar. Door niet goed aanpakken in de verdediging vielen er nog 2 goals voor Tremeg, 3-10. HCB’92 bleef zoeken naar mogelijkheden om de stand te verkleinen. Door paar doelpunten van Liza van Rooij vanuit de hoek, een schot van Manon Vriens door de benen van de keepster en een mooie penalty genomen door keepster Manon Foolen, werd het verschil tussen de teams kleiner. Helaas voor einde van eerste helft was Tremeg ook nog paar keer trefzeker waardoor de ruststand op 7-12 kwam.

Het team van Tremeg ging verder waar het gebleven was, de eerste doelpunten in de 2e helft vielen voor de meisjes uit Gemert en bracht de stand op 7-16. HCB’92 had in de aanval ook zeker mogelijkheden en topscoorster voor HCB’92 deze wedstrijd was Gitte. De bezoekers hadden geen antwoord op haar bewegingen en door goed samenspel kwam Gitte enkele malen vrij en kon zij nog een aantal doelpunten maken.  Anouk Schellekens benutte nog een penalty. De tegenstander maakte in de laatste fase ook nog een paar goals. De eindstand kwam op 13-20.
HCB’92 heeft een nette wedstrijd gespeeld tegen een team wat tweede staat in de ranking.

 

Bron : www.HCB `92.nl
Auteur : Lindy van Haaren
Meer nieuws HCB`92 >>>>


15-01-2017
 
 
HCB'92 DA1 - Tremeg DA1
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)