Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

HCB'92 DC1 - Habo'95 DC2
 

 

HCB`92 C-jeugd verliest van Habo’95

Zaterdag 10 december om 11.15 uur vertrok meisjes -C vanaf de Braken naar Boekel om een wedstrijd te spelen tegen Habo’95.  Deze week moest het team spelen met net voldoende speelsters, dus zonder een wisselspeelster. Anouk Foolen stond in de goal. De wedstrijd begon en al snel maakte Veerle van Abeelen de 0 – 1.Toen ging het snel en aan het einde van de eerste helft was het 6 – 1.

In de rust vertelde coach Marit Hogenboom hoe de Boxtelse meisjes deze wedstrijd beter aan konden pakken. De 2e helft ging al stukken beter. Veerle stond nu in de goal. Anouk Foolen en Lieke van Rooij scoorden allebei een punt, 6 – 3. Ook de tegenstanders hadden de smaak te pakken en maakten er in korte tijd 8 – 3 van.  Anouk F maakte weer een doelpunt vanaf de cirkel voor HCB’92. Habo’95 scoorde ook een doelpunt, dus stond het 9 – 4. Anouk F en Lieke maakten weer een doelpunt, waardoor het verschil slonk naar 9 – 6.  Toch bleef Habo’95 ook scoren en liep weer uit naar 11 – 6. Kort voor einde wedstrijd maakte Anouk F een goal. In de laatste seconden gooide Veerle de bal over het hele veld met hoop dat hij in de goal zou belanden, maar dat lukte niet helaas. De eindstand was 11 – 7.


Bron : www.HCB `92.nl
Auteur: Anouk Hermans
Meer nieuws HCB`92 >>>>


03-12-2016
 
 
HCB'92 DC1 - Habo'95 DC2
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)