Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

HCB'92 E1  – OHC '01 E2  
 

 

Eerste gewonnen wedstrijd HCB’92 E1 !

Na vorige week nipt te hebben verloren met 5-4 bij White Demons in Berkel-Enschot was er dan zaterdag 28 januari eindelijk een keer winst voor de meiden van E1 van HCB’92 tegen OHC’01 E2 op eigen bodem. Helaas konden Robi Schoenmakers en Yasmine Steenbakkers niet meedoen i.v.m. ziek zijn. Gelukkig waren Jonier Nabih , en de zusjes Lenne en Ive van den Langenberg bereid om het team te helpen. De wedstrijd begon goed met een mooie goal van Fanni Török vanuit de linkerhoek, Jara Schoenmakers volgde even later dat voorbeeld door vanuit de rechterhoek te scoren. Er werd ook in de verdediging hard gewerkt, maar HCB’92 kon niet voorkomen dat bezoekers uit Oosterhout een tegengoal maakten. Gelukkig voor HCB’92 wist Jara, na een mooi 1-2 tje met Denya Schimmel, aan de andere kant weer te scoren. Na veel ballen gestopt te hebben kon Denise Steenbakkers niet voorkomen dat OHC’01 nog een keer scoorde, wat de ruststand bracht op 3-2.

Op naar een spannende 2e helft, waarin iedereen aangemoedigd door het enthousiaste publiek fanatiek bleef spelen. Denise had het keeperstenue overgegeven aan Jara en door een ongelukkig terugkaatsende bal via de hak van Jara was de eerste goal van het tweede gedeelte van de wedstrijd voor OHC’01, tevens de gelijkmaker.  HCB’92 gaf echter niet op en Denise liet zien dat ze naast goed keepen ook kan scoren, deze keer mooi vanaf de cirkel na een goede aanspeelbal van Jonier. Ook bij de jeugd van OHC’01  was er vechtlust om te winnen en door 2x de HCBkeepster met knappe goals te passeren kwamen zij zelfs op voorsprong met 4-5. De spanning was te snijden, maar de 3 invallers wisten het veldspel breed te houden en diegene aan te spelen die steeds vrij stonden zoals onder andere Denya. De keepster van OHC’01 hield er ook de nodige ballen uit maar wederom Denise maakte het volgende HCB’92 doelpunt en bracht daarmee de stand weer gelijk. Keepster Jara groeide met een goede verdediging voor zich en stopte de ene na de andere bal. In de aanval bleef HCB’92 geloven in de mogelijkheid van een overwinning. Met een knappe schijnbeweging wist Fanni de tegenstander voorbij te komen en te scoren. Denise maakte nog een fraaie goal vanaf de cirkel. Hiermee kwam de eindstand op 7-5, dit was een zeer knappe overwinning voor HCB’92 E1 waar met z’n allen hard voor was gewerkt.

Bron : www.HCB `92.nl
Auteur: coach Wendy
Meer nieuws HCB`92 >>>>


28-01-2017
 
 
HCB'92 E1  – OHC '01 E2  
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)