Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

HCB'92 F jeugd - Zephyr F jeugd 
 

 

Nieuwe groep HCB’92 jeugd speelt haar eerste wedstrijd

Zaterdag 8 april was het zover. Voor de allerjongste jeugd was er, na aantal maandjes trainen, een vriendschappelijke wedstrijd georganiseerd met de allerjongste van handbalvereniging Zephyr, die ook wat gespannen waren omdat het voor hen ook de eerste wedstrijd was. Het contact tussen beiden verenigingen uit Boxtel en Schijndel is sinds een paar maanden versterkt, zo zal er door een samenwerkingsverband in de nieuwe competitie van 2017/2018 een jongensteam starten onder de naam Zephyr/HCB’92.

Na de eerste uitleg van scheidsrechter Gina Smulders werd de tegenstander, het publiek en de scheidsrechter begroet met een zelfbedachte jel en kon de wedstrijd van start gaan. De dametjes van HCB’92 en twee gastspeelsters van de tegenstander gingen goed van start tegen een groot aantal jongetjes van Zephyr. Het was voor iedereen even wennen om zich aan alle regels te houden,…. wanneer mag je lopen en wie staat er vrij….. Over en weer werd goed overgespeeld en waren er kansen op goals. Fijn dat de scheidsrechter bij een overtreding ook vertelde wat er “fout” ging en ze moest affluiten. Voor veel kinderen waren dit goede leermomenten. Bij de meeste waren de zenuwen zo over en gingen ze vol voor de bal en genoten van het spel. Soms was er zelfs een strijd om als eerste terug te zijn bij de goal want dan mocht diegene keepen. Toen de tijd om was mocht iedereen nog een shout-out nemen en ook een keer keepen.  Het was een hele leuke wedstrijd, zonder winnaar of verliezer, want bij deze categorie wordt er bewust geen score bijgehouden.

Alle kinderen gingen voldaan weer naar huis en kijken uit naar een volgende wedstrijd.

Bron : www.HCB `92.nl
Auteur : Susan van de Berg
Meer nieuws HCB`92 >>>>


08-04-2017
 
 
HCB'92 F jeugd - Zephyr F jeugd 
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)